Подарете любовта си на този, който ще ви избира всеки ден


Подарете любовта си на този, който ще ви избира всеки ден
Снимка: iStock/Guliver

Отдайте се на човека, който ще ви накара да повярвате отново в истинската любов.

Всеки ден от живота ви е скъпоценен подарък. Ето защо трябва да посветите времето си на човека, който винаги ще ви избира ... всяка минута, всеки миг!

На този, който искрено се интересува от вас и винаги ви поставя на първо място. Някой, който ще помогне да преминете през всички бури по пътя на живота.

Спрете да давате сърцето на токсични хора, които не заслужават вашата любов.

Дайте го на някой, който никога не спира да ви доказва, че го заслужава.

Бъдете с някой, който ви обожава. С някой, който оценява всяка секунда, прекарана с вас, и си представя лицето ви всеки път, когато затвори очи. С някой, който ви кара да се чувствате като у дома си, когато сте в прегръдките му.

Прекарайте дни с хора, които обичат да виждат страстта в очите ви, когато говорите за това, което ви вълнува. С някой, който иска да знае всичко за вас. С някой, които инвестира времето и любовта си във вас. С онзи човек, който без значение колко време живеете заедно, ще ви обича от цялото си сърце.

Подарете любовта си на този, който ще ви избира всеки ден.

Отдайте се на човека, който ще ви накара да повярвате отново в истинската любов. Някой, който не смее да ви подведе. Този, който никога няма да се откаже и да ви накара да страдате. На когото можете да разчитате във всеки момент от живота си. На някой, с когото се чувствате защитени и обичани.

Бъдете с някой, който вярва във вас, независимо какво се случва. С някой, който винаги е там и безусловно ви подкрепя. С някой, който ви вдъхновява да станете най-добрата версия на себе си. Който винаги ви слуша внимателно и предлага рамо, на което можете да се облегнете.

ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ НЕ ВИНАГИ Е ЛЕСНА, НО СИ СТРУВА

Бъдете с някой, който планира да прекара живот с вас. С някой, който иска да се развивате заедно.

Когато някой се държи с вас като с най-важното нещо в живота му, това означава, че той е напълно отдаден. Когато някой ви прави основен житейски приоритет, това означава, че той е готов да положи всички усилия, за да ви направи щастлив човек. Само един човек, който е както ваш любим, така и най-добрият ви приятел, е способен на това.

Заслужавате да бъдете с някой, който никога няма да спре да ви избира. С някой, който ви обича заради всички ваши добродетели и несъвършенства. С този, който ви вижда истински и ви позволява да се наслаждавате на свободата да бъдете себе си. С някой, който е готов да изгради бъдеще заедно с вас.

Заслужавате да бъдете обичани и избирани всеки ден!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама