Защо втората любов е истинската


Защо втората любов е истинската
Снимка: iStock/Guliver

Втората любов е по-смела. Тя те учи да прощаваш, да рискуваш отново, като не се страхуваш да изпиташ болка. Тя те прави по-силен и истински човек.

Втората любов те учи как да обичаш отново, след като сърцето ти е било разбито. Фактът, че любовта все още съществува и имаш силата да обичаш отново означава, че си научила важен урок.

Истината е, че трябва да поддържаш вярата в себе си, независимо колко болка е причинила предишната връзка.

Втората любов идва при теб, за да излекува сърцето ти.

Втората любов ти дава надежда, че твоята приказка все още те чака. Това, че разбитото сърце не е краят на света и те очакват по-добри времена.

Тя ти казва, че трябва да отидеш по-далеч, че трябва да можеш да пуснеш миналото и да опиташ отново. Втората любов ти показва, че след всяка буря изгрява слънце!

Втората любов е по-смела. Тя те учи да прощаваш, да рискуваш отново, като не се страхуваш да изпиташ болка - защото си заслужава. Втората любов е, когато въпреки всички страхове, не губиш вяра в най-доброто. Втората любов те прави по-силна.

Втората любов изяснява защо първият път е бил толкова неуспешен. Защо си се влюбила в грешния човек, защо сърцето ти е било разбито.

АКО ИСКАТЕ ЩАСТЛИВА ВРЪЗКА, ПРАВЕТЕ ТЕЗИ 5 НЕЩА

Втора любов идва при теб, за да ти каже, че болката ти има своя причина, че понякога се влюбваме в грешните хора. Втората любов дава отговори на всички въпроси. Тя показва, че животът има както своите тъмни страни, така и своите светли дни. Тя ти дава крила, за да продължиш своя полет - напред към нещо по-красиво и истинско. Защото втората любов е истинската любов!

Втората любов се появява в живота ти с причина. И това не е просто фантазия, плътско желание или преминаващо хоби. Втората любов не е сляпа, не е безразсъдна и не е отровна.

Втората любов не идва, защото живееш с нереалистични очаквания или си обсебена от идеята да срещнеш нов човек. Тя се появява само когато си научила да слушаш собствената си интуиция. Когато разбереш, че трябва да намериш човека, с когото ще гледате в една и съща посока и ще вървите дългия път заедно.

Втората любов идва, когато зрелостта, а не самотата, започне да води решения ти.

Втората любов ти показва какво всъщност означава да бъдеш обичана. Тя е истинската любов, която ще те накара да изпиташ щастието, което толкова дълго си чакала!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама