Ако искате щастлива връзка, правете тези 5 неща


Ако искате щастлива връзка, правете тези 5 неща
Снимка: iStock/Guliver

Какво е щастието? Казват, че е избор да бъдеш щастлив и когато правиш избор, трябва да работиш върху него. Същото се отнася и за отношенията: ако искате връзката ви да е щастлива, тогава трябва да се трудите, за да бъде тя такава. Разбира се, няма такова нещо като перфектна връзка и вие и вашият партньор ще бъдете изправени пред възходи и падения, някои лесни за разрешаване, а други могат да бъдат прекалено тежки за понасяне.

Истинската любов никога не е покрита със захар, но в важно как се отнасяме към нея. Следователно, трябва да знаете как да направите отношенията си по-здрави!

1. За танго са необходими двама

Връзките са двупосочна улица и не работят, когато функционира само едната страна. Не можете просто да давате и давате, или само да вземате, когато сте в романтични отношения. Така че може да практикувате върху това да работите заедно с партньора си, за да се възползвате максимално от времето си заедно.

2. Уважавайте нуждата от пространство

Връзка се образува, когато двама души решат да действат заедно като двойка. Но това не означава автоматично, че правят всичко като едно цяло. Трябва да се съобразите, когато партньорът ви поиска малко време или лично пространство или да признаете, когато вие сте този, който се нуждае от пространство, защото в края на деня двамата все още сте различни и отделни личности.

Пространството е много важно във всяка връзка, тъй като това служи като възможност да се отпуснете и да се освежите, преди да се върнете при своята половинка.

3. Отнасяйте се един към друг като към равни

Човек не може да бъде доминиращ или покорен спрямо другия, или обратното. Затова е важно да можете да се отнасяте към партньора си като към равен, а не към някой, към когото се прекланяте или към някой, когото можете да омаловажите.

ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ В ЛЮБОВТА? ЕТО 3 ПОЛЕЗНИ СЪВЕТА

4. Не позволявайте на гнева да ви погълне

Обичайно е във всяка връзка да има конфликти и спорове. Но това може да се обсъжда и разрешава спокойно, така че никога не позволявайте на гнева да ви погълне. Гневът може да предизвика много повече ненужни емоции, които могат само да влошат състоянието на вашия спор и това по никакъв начин не е здравословно.

Следователно, разрешавайте проблемите си възможно най-бързо и спокойно.

5. Подхранвайте приятелството между вас

Преди да станете двойка, вие и вашият партньор сте били приятели. В тази светлина не трябва да забравяте да продължите да подхранвате приятелството си, тъй като това прави връзката ви хармонична и силна.

Приятелството позволява на вас и на вашия партньор да бъдете по-отворени и честни един към друг, като в същото време се грижите и за чувствата си, тъй като знаете как да се приближите един към друг като любовници и като приятели.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама