До мъжа, който ме разруши: Благодаря, че ме направи силна!


До мъжа, който ме разруши: Благодаря, че ме направи силна!
Снимка: iStock

"Любими мой",

Първо, искам да ти благодаря, че ми показа какво не заслужавам!

Слагам "любими мой" в кавички, защото никога не си ми бил любим мъж и никога не си бил мой. За жалост го разбрах късно. Не заслужих онези гадни думи, които ми повтаряше непрекъснато. Това само те накара да се почувстваш повече от мъж и ме унищожи напълно.

Накара ме да се чувствам сякаш не съм нищо, само за да можеш да усетиш силата - силата, която вкуси, когато ме направи безпомощна. Това не го прави един истински мъж!

Не заслужавах да се будя посред нощ, покрита с пот, защото имах кошмари с теб. Не беше до мен, за да ме видиш как страдам. Не те интересуваше какво ми се случва... никога. Единственото, за което те беше грижа, беше да задоволиш нуждите си и своя егоизъм.

Не заслужавах всички тези пристъпи на тревожност всеки път, когато се сещах за теб.

Не съм заслужила липсата на любов, която получих от теб. И най-вече не съм заслужила изневярата. Никой не заслужава това!

ТОЛКОВА МНОГО ИСКАМ ДА ТИ ПИША, НО НИКОГА НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ!

Сега всичко, което искам да ти кажа, е едно голямо "Благодаря".

Благодаря ти за онази нощ, когато показа колко си жесток, когато ме предаде. Тогава ме разруши, съсипа ме. Но едва тогава успях да се родя отново. Тази нощ беше нощта, в която ми даде смелост най-накрая да те напусна. Трябваше да го направя по-рано, защото един мъж не се държи така унизително със своята жена.

Вместо това той я гледа като най-ценното нещо в живота си. Цени я и всеки ден благодари на Бог, че я има в живота си. Но ти не го направи, нали? Възползва се от мен и унищожи живота ми, защото дори когато успях да се измъкна от теб, вече не бях същият човек.

Всъщност не си ме унищожил. Сега разбирам, че си ми направил услуга. Вече съм по-силна, по-смела.

Ти не ме обичаше. Не можеш да обичаш никого. Може би просто ти е харесвала идеята за любовта, затова ти трябваше опитно зайче, което бях аз. Но нека ти кажа нещо. Провали се, защото нанесе вреда само на себе си.

Аз съм щастлива жена. Без теб, без болката, без обидите. Вече съм нов човек, много по-силен и смел!

Благодаря ти, че ме унищожи, защото така се роди една нова, по-добра жена!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама