Заслужаваш да бъдеш ЕДИНСТВЕНАТА


Заслужаваш да бъдеш ЕДИНСТВЕНАТА
Снимка: iStock/Guliver

Заслужаваш да бъдеш избрана и някой да се бори за теб. Заслужаваш да бъдеш в нечии мечти, да бъдеш нечия сбъдната мечта. Заслужаваш количеството любов, което продължаваш да даваш на всички останали. Заслужаваш да чуваш прекрасни, мили думи всеки ден. Заслужаваш да се усмихваш и никога да не спираш да се усмихваш.

Сърцето ти заслужава да бъде защитено и лекувано внимателно, защото е преживяло много. Премина много и заслужаваш всички красиви неща на света, които човек може само да си представи.

Заслужаваш го, защото си прекрасен човек. Ти си единствена по рода си и твоята уникалност е обогатила света, без дори да си забелязала това. Всичко, което правиш влияе на света, в който живееш. Сърцето ти и красива ти душа са две блестящи светлини в свят, пълен с мрак.

Ти направи много. Напомни на света, че любовта не е просто да кажеш „Обичам те!“. Ти показа как се обича със сърце и с отворен ум. Показа, че всеки човек може да се изправи, независимо колко пъти е падал, независимо че сърцето му е било разбито. Ти си смела!

Ти направи света по-добро място.

В свят, пълен с предразсъдъци и омраза, ти беше достатъчно смела, за да покажеш своята уязвима страна и да обичаш всеки път, все едно е последен път.

Затова заслужаваш щастие и любов.

Заслужаваш да бъдеш в нечии мечти, защото си сбъдната мечта.

Заслужаваш някой, който да мечтае за бъдеще с теб и за красивите неща, които предстоят да се случат.

Заслужаваш количеството любов, което продължаваш да даваш на всички останали.

Не забравяй колко силно обича сърцето ти и не забравяй да очакваш тази любов в замяна. Твоето сърце заслужава да бъде излекувано от раните и някой да се погрижи за него. Заслужаваш да бъдеш приета с всичките си странности и недостатъци.

Заслужаваш да бъдеш първото нещо, за което някой ще мисли рано сутрин и последното нещо, което иска да вижда преди да заспи. Заслужаваш някой, който да те оцени и обича с цялата си душа.

ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ ЗАЩИТАВАТ ЖЕНИТЕ СИ И НИКОГА НЕ ГИ НАРАНЯВАТ

Заслужаваш някой, който ще те изслуша и ще обърне внимание на най-малките детайли. И заслужаваш някой, който ще те изненада, когато най-малко очакваш. Заслужаваш да ти казва „Обичам те“ сто пъти на ден и да ти го доказва още толкова.

Заслужаваш да се усмихваш и никога да не спираш да се усмихваш.

Заслужаваш някой, за когото ще си приоритет. Някой, който ще направи всичко, за да те види усмихната и щастлива. Заслужаваш да бъдеш ЕДИНСТВЕНАТА. Да бъдеш първи и последен избор. Нищо по-малко!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама