Истинските мъже защитават жените си и никога не ги нараняват


Истинските мъже защитават жените си и никога не ги нараняват
Снимка: iStock/Guliver

Любовта не трябва да боли, тя трябва да ви кара да се усмихвате всеки ден.

Истинската любов никога няма да постави под въпрос вашата стойност, никога няма да ви накара да се питате дали сте достатъчно добри. Тя никога няма да разбие сърцето ви.

Истинските мъже не нараняват жените си, те ги защитават. Всичко останало е просто лъжа, която си казваме от страх да не напуснем токсичния си партньор.

Истинските мъже никога не биха направили нещо, за да наранят умишлено жените, които обичат. Те никога няма да накарат половинките си да се чувстват несигурни или заплашени, или да направят нещо, което може да им разбие сърцето.

Истинските мъже защитават жените си, те не злоупотребяват с тях!

Тези, които имат смелостта да обидят или наранят своите половинки, не са нищо друго освен страхливци, които се крият зад мъжеството си. Но те не са истински мъже.

Работата е там, че истинските мъже уважават себе си достатъчно и държат на своя избор. Никога не играят игрички с дамите, които са им подарили сърцата си. Не биха им причинили умишлено болка.

Истинските мъже ценят жените си. Каквото им дават, те им го връщат двойно. Ако им дадат сърцето си, те ще им дадат цялата си любов. Ако им дадат къща, те ще направят дом. Ако им дадат любовта си, те ще ги накарат да се чувстват като единствени на този свят. Какво повече бихте могли да искате?

АКО ЕДИН МЪЖ НАИСТИНА ВИ ИСКА, ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО, ЗА ДА БЪДЕ С ВАС

Истинските мъже защитават жените си. Не го правят само за да покажат колко са силни и властни пред другите хора. Те защитават жените си дори и от себе си. Те ги карат да се чувстват в безопасност и никога не позволяват нещо лошо да им се случи.

Уловката е, че истинските мъже са наясно със силата на жените, изобщо не ги смятат за по-слабия пол, но винаги ще са там, до тях, в моментите, когато животът ги събаря.

Запомнете, че един истински мъж ще бъде до вас, когато времената станат трудни и жестоки, той ще ви бъде упора, рамо, на което да се облегнете и ще направи всичко, за да ви защити и да ви накара да се чувствате в безопасност.

Затова, молим ви, не позволявайте на никого да ви кара да се чувствате застрашени и да ви наранява. Защото това не е любов!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама