Ако един мъж наистина ви иска, ще направи всичко, за да бъде с вас


Ако един мъж наистина ви иска, ще направи всичко, за да бъде с вас
Снимка: iStock/Guliver

Истината е, че ако човек ви иска, нищо няма да го държи далеч от вас. Другата истина, но тази, която боли, е, ако той не ви иска, нищо не може да го накара да остане при вас. И единственото объркване, което би могло да се създаде от цялата ситуация е, когато откажете да приемете това.

Независимо колко болка изпитвате, истината винаги е по-добрият вариант. Винаги е по-добре да бъдем наранени от истината, отколкото да се утешаваме с лъжи. Защото истината винаги излиза на повърхността и като лъжеш себе си, просто удължаваш агонията. Ако той не ви преследва, трябва да знаете, че той наистина не иска да бъде с вас.

Може би ви харесва, но не чак толкова. Може да бъде с вас, но може да бъде и с някой друг. Няма значение за него. Така че защо трябва да се придържате към човека, който е безразличен към вас?

Ако той не иска да остане, той не е готов да се ангажира. Той не е готов да отдели цялото си време на една жена. Той не е готов да каже „не“ на всички останали жени и да се откаже от всички възможности, които има. И другото, което трябва да осъзнаете е, че просто губите времето си с този тип.

Ако той не ви преследва, той не е готов да работи, за да ви задържи. И ако той не е готов да положи никакви усилия, ако не е готов на всичко, за да ви задържи, той не ви заслужава.

Нека да си признаем-  за мъжа, който иска да бъде с вас, нищо няма да бъде пречка. Нищо няма да го спре!

Ако иска да бъде с вас, нищо няма да е сложно. Защото да кажеш, че нещата са сложни е нещо, което правят само страхливците. Това е нещо, което казват само онези, които играят игри. И истинските мъже подреждат всички сложни ситуации. Те разрешават всички усложнения, за да могат да бъдат с жената, която искат. Полагат усилия и има огромна разлика.

Истината е, че нищо няма да го спре да ви преследва, ако той наистина ви иска.

3 ПРИЧИНИ ЗАЩО УВАЖЕНИЕТО Е ТОЛКОВА ВАЖНО В ЕДНА ВРЪЗКА

Истинските мъже не се крият зад оправдания. Те не играят игри. Защото позволяват на момчетата да правят такива неща.

Всички трябва да израстваме и да приемаме тази истина. Защото това е върховната истина - нищо няма да попречи на един мъж да преследва жена, ако той наистина иска да бъде с нея. Но ако не го прави, няма думи, действия или любов, достатъчно голяма, за да го накара да остане. Защото няма да остане, освен ако наистина не ви иска!

Запомнете това: един мъж винаги ще ви покаже колко важна сте и каква част от живота му заемате по начина, по който се държи с вас.

Мъжът, който иска да бъде с вас, ще се увери, че знаете неговите намерения. Ще покаже чувствата си открито, няма да ви накара да го чакате и няма да се оправдава, а вместо това ще направи всичко, за да бъде с вас!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама