Един ден той ще се появи и вие отново ще повярвате в любовта


Един ден той ще се появи и вие отново ще повярвате в любовта
Снимка: iStock

Вие сте от онези момичета, на които сърцата им са били разбивани няколко пъти. Били сте наранявани, унижавани, разочаровани и предавани. Били сте емоционално малтретирани, манипулирани, лъгани и мамени. И цялата тази разтърсваща болка, която сте изпитали, е оставила белези върху сърцето ви и е променила същността ви.

Истината е, че сега сте много по-добри и силни. До известна степен сте успели да поправите разбитото си сърце, но всичко, през което сте преминали, е оставило непоправими щети върху ранената ви душа.

Преди всичко да ви се случи, вие сте били момиче, което е давало много от себе си. Момиче, което е имало вяра в любовта и най-вече момиче, което е знаело как да обича истински.

И тогава сте видели суровата истина право в очите. Когато сте разбрали, че не всички са като вас, сте се променили. Разбрали сте, че има някои токсични хора, които ще използват всяка възможност, за да се възползват от вашата чувствителна душа. Хора, които ще ви наранят до костите и които няма да имат против да превърнат живота ви в ад.

След много емоционални поражения сте започнали да обвинявате себе си за всичко, през което сте преминали. Мислили сте се за глупачка, която е постъпила неразумно.

Знаели сте, че сърцето ви не може да издържи да бъде разбито още веднъж и сте знаели, че трябва да направите нещо по въпроса. И така сте стигнали до извода, че единственият начин да се защитите е да изградите високи и дебели стени около сърцето си.

Мислили сте, че единственият начин да се защитите е да не давате шанс на никого да се приближи до вас. Скрили сте уязвимото момиче, което сте били преди, и сте я заменили с прекалено внимателна и силна жена.

АКО НА ДВАМА ДУШИ ИМ Е ПИСАНО, ТЕ ЩЕ ОСТАНАТ ЗАЕДНО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО

Не сме тук, за да ви кажем, че е било грешка да станете тази жена, защото знаем, че това е бил единственият начин да се спасите. Не сме тук, за да ви съветваме да се върнете към своето старо "аз" и да спрете с това безсърдечно поведение. Защото сме наясно, че нещо подобно би било невъзможно. Сигурни сме, че не можете да забравите цялата тази болка, която хората са ви причинили.

Но сме тук, за да ви обещаем, че подходящият мъж ще дойде, за да прогони страховете ви и да възстанови вярата ви в любовта.

И той ще бъде достатъчно търпелив, за да събори тези стени и да види душата ви. Той ще се бори достатъчно дълго, за да спечели доверието ви и да ви покаже, че е достоен за вашата любов. Той ще ви покаже, че не всички мъже са еднакви и че отново можете да обичате

Когато този човек се появи, той напълно ще ви излекува. Ще вземе всичките ви счупени парчета и ще ги залепи отново. А най-хубавото е, че той никога няма да ви притисне твърде силно. Винаги ще спазва границите ви и ще разбере болката ви. Той ще ви спаси!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама