Ако на двама души им е писано, те ще останат заедно въпреки всичко


Ако на двама души им е писано, те ще останат заедно въпреки всичко
Снимка: iStock/Guliver

Винаги съм бил човек, който вярва в приказките. Мислех, че истинската любов може да завладее и победи всичко и всеки, само ако е достатъчно силна. Не мисля, че съм гледала на живота през розови очила - очаквах, че ще е трудно и предизвикателно, но вярвах в щастливия край.

Наистина вярвах в нашия щастлив край

Вярвах в съдбата. Винаги съм мислила, че нищо не се случва без причина и всеки човек, който пресича пътя ни, ще заеме важно място. Вярвах в съдбата и че всичко, което се случва в нашия живот, е предопределено.

Но най-вече вярвах, че ти си моя съдба

Вярвах в сродната душа и вярвах, че има само един човек, предназначен да бъде в живота ми. И без значение какво се случва и къде ви отвежда животът, това е единственият човек за вас - това е вашата вечна личност.

Но най-вече вярвах, че ти си моята сродна душа

Повярвах, че ти си този за мен. Вярвах, че трябва да бъдем заедно докрай.

Когато се срещнахме за първи път, сложих всичките си карти на масата. Когато те видях, имах чувството, че те познавам през целия си живот. Имах чувството, че ти си този, когото чаках през цялото време - ти беше моето липсващо парче. Видях всички признаци, че определено си моята сродна душа.

Това, което имахме, беше прекрасно.. Всичко беше като във филмите - завършвахме изреченията си, разбирахме се и се подкрепихме. И най-вече се обичахме безусловно.

Както казах, всичко беше като във филмите. Всичко, освен края...

Винаги, когато видите двама души, които споделят любов, толкова луда като нашата, очаквате щастлив край. При нас не стана така.

Ако някой ме попита защо не се опитахме да оправим нещата, кълна се, че не знам отговора. Знам само, че и на двамата ни е писнало да се караме през цялото време. Уморихме се от упоритостта един на друг, от завистта един към друг и горещия ни нрав. Толкова си приличахме и започнахме да мразим собствените си недостатъци, след като ги откривахме един в друг.

3 ПРИЧИНИ ЗАЩО УВАЖЕНИЕТО Е ТОЛКОВА ВАЖНО В ЕДНА ВРЪЗКА

Ти наистина беше моята сродна душа, моята вечна личност, любовта ми, най-милото ми нещо. Може би ние сами развалихме всичко...

Една приятелка ми каза: „Ако ви беше писано да бъдете заедно, щяхте да останете заедно.“ Отначало се ядосах. Коя беше тя, за да ми каже нещо подобно? Разбира се, ние трябваше да бъдем заедно - за Бога, ние бяхме създадени един за друг, всеки можеше да види това. Тя просто не го е разбрала, защото никога не е изпитвала нещо подобно на нашата любов.

Но след известно време аз разбрах, че тя всъщност е права. Това беше едно от най-трудните неща, с които трябваше да се сблъскам в живота. Най-голямата истина. Разбрах, че ако не ви е писано да сте заедно, колкото и да се борите и да опитвате- няма да сте заедно Както и обратното.

Разбрах, че никога не мога да продължа напред, докато не спрях да гледам назад към миналото. Затова трябваше да продължа.

Разбрах, че просто не ни е било писано.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама