Един ден ще срещнете някой, който ще ви покаже какво е истинска любов


Един ден ще срещнете някой, който ще ви покаже какво е истинска любов
Снимка: iStock/Guliver

Един ден ще срещнете някой, с когото ще се чувствате толкова добре и уютно... като у дома си. Той няма да е идеален, но това ще е без значение, защото основното е, че перфектно ще се допълвате.

Един ден ще срещнете някой, с когото ще искате да прекарате не само нощта, но и сутринта, целия следващ ден. И целия си живот.

Това ще бъде човекът, който ще може да свали маската ви, която демонстрирате на останалия свят. Достатъчно е той да ви погледне в очите, за да разбере много истини. Достатъчно е той да ви погледне в очите, за да разбере какво наистина мислите и чувствате. Ще усетите, че между вас съществува специална връзка, която ще остане загадка за вас, но ще ви направи щастливи.

И той ще ви пусне в неговия свят.

Ще искате да говорите за всичките си мечти и амбиции, както никога досега. Ще говорите и за вашите страхове, за които дори не сте знаели преди. Ще говорите за своите неуспехи и грешки, разбирайки, че пред вас е човекът, който няма да ви обвинява за нищо.

НАЙ-ВАЖНИТЕ ПРИЗНАЦИ, КОИТО ПОКАЗВАТ, ЧЕ ТОВА Е ИСТИНСКА ЛЮБОВ

Това ще бъде човекът, който ще пробие всички стени, които сте построили, отваряйки във вас източник на истински емоции, за които дори не сте подозирали.

Един ден ще разберете, че ако нещо се случи с него, ще почувствате как се разпада целият ви свят. Ще осъзнаете колко важен е той за вас. Ще разберете, че винаги ще бъде така. 

Затова не се страхувайте и кажете, без да се сдържате, тези истински и силни думи. Защото той ще бъде първият в живота ви, който ще бъде напълно достоен да чуе от вас "Обичам те".

Един ден ще срещнете някой, с когото ще се почувствате като у дома си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама