Великите истини за любовта, които всеки трябва да знае


Великите истини за любовта, които всеки трябва да знае
Снимка: iStock/Guliver

Когато обичаш някого с цялото си сърце и без да поглеждаш назад, получаваш същото отношение в замяна. Единственото нещо, което ни пречи да обичаме истински, е собственият ни страх.

Любовта е едно от най-красивите и желани преживявания и в същото време - най-неразбираемото. Може би това се дължи на всепоглъщащата ѝ природа. Няма нито един човек на света, който да не жадува за любов. Всички мечтаем за нея, чакаме я постоянно.

Едно е ясно: хората са обсебени от любовта. Те прекарват години в намирането на сродната си душа, отдават се с цялото си сърце, грижат се и се страхуват да не я загубят. И колкото и необяснимо от гледна точка на логиката и трезвото изчисление да е това чувство, има някои истини за истинската любов, които всеки трябва да знае.

В този свят има човек, който е създаден специално за вас

Това не е предположение или мотивационна фраза. Това е почти математическа формула. Ето защо, ако днес сте несемейни и се чудите дали ще намерите своята сродна душа - препрочетете това изречение няколко пъти. Запомнете тази формула и никога не я поставяйте под въпрос.

На тази Земя със сигурност има някой, който ще ви обича със цялото си сърце. Той ще се смее на шегите ви, ще се възхищава на усмивката ви, ще се радва на гласа ви. Той ще иска вие да сте първият човек, с когото разговаря сутрин, и последният, за когото мисли, преди да заспи.

Всичко, което се изисква от вас, е да отворите сърцето си за любовта. Не се крийте и не се страхувайте от разочарования. И тогава шансовете за среща с такъв човек ще се увеличат. Основното нещо е да повярвате!

Вие сте предопределени от няколко потенциални "душевни партньори"

Естествено, най-идеалният вариант е, ако всеки от нас имаше една половинка, която трябва да намери в живота. Но за съжаление (а по-скоро - за щастие), не винаги се случва така.

Ако сте успели да намерите своята сродна душа и да създадете прекрасни отношения – поздравления! Внимавайте и работете върху тях. Но ако вашият "единствен" се е оказал не човекът, когото заслужавате, не бързайте да се отчайвате.

Грешно тълкуваме термина "сродна душа". Повечето хора са сигурни, че става въпрос за един човек, който е предназначен за нас и може да бъде идеален спътник. Изобщо не е така! Всъщност на този свят има много хора, които могат да ви бъдат сродна душа. Основното е душите ви да бъдат роднини. Затова не се притеснявайте, ако първите няколко опита са се провалили. Със сигурност с времето ще намерите  истинската любов, вашата истинска и последна сродна душа.

ИМА ХОРА, В ЧИИТО ПРЕГРЪДКИ СЕ ЧУВСТВАШ КАТО У ДОМА СИ

Любовта и страстта са напълно различни неща

Проблемът е, че те много лесно могат да се объркат. Факт е, че сексуалното влечение може да съществува без романтична любов, а романтичната любов - без физическа интимност.

В крайна сметка любовта е на първо място емоция, която с течение на времето се развива в действия и дела. Започваме да се грижим за някого, да правим всички за да бъде щастлив. С други думи, показваме любовта си.

Страстта е нетърпелива и мимолетна, докато любовта може да продължи години, дори цял един живот!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама