Ако той прави тези 12 неща, значи е сродната ти душа


Ако той прави тези 12 неща, значи е сродната ти душа
Снимка: iStock/Guliver

Има няколко признака, по които лесно можеш да разбереш дали си с правилния мъж или не. Обърни внимание на това как се държи в различни ситуации, какво казва и какво прави, за да си наясно дали връзката ви ще прерасне в нещо по-сериозно.

Ето и нещата, които ще ти помогнат да разбереш дали си срещнала сродната си душа:

1. Разбирате се само с поглед. Той до такава степен те познава, че може да разбере дали си тъжна или имаш нужда от нещо, само като те погледне в очите.

2. Той те предизвиква всеки ден. Ако е активен във връзката ви и се старае всеки ден да прави нещо различно, както и да те кара да опитваш нови неща, значи наистина държи на теб.

3. Правилният мъж знае как точно да те успокои, да те накара да се почувстваш по-добре след тежък ден. Той не ти досажда, но винаги, когато си ядосана, успява да те накара да се отпуснеш или да те развесели.

4. Макар че сте заедно от години, все още има химия между вас. Това е изключително важно за една връзка и когато видиш, че той се старае да поддържа страстта, не се съмнявай, че е сродната ти душа.

5. Кара те да се чувстваш комфортно в присъствието му. Знае как да те отпусне и винаги можеш да бъдеш себе си пред него. Какво по-хубаво!

5 ЗНАКА, ЧЕ ТОЙ ИМА СЕРИОЗНИ НАМЕРЕНИЯ КЪМ ВАС

6. Когато имате разногласия за някои неща, той винаги се опитва да оправи нещата. Това е изключително важно за една връзка и си голяма късметлийка, ако си намерила човек, който умее да отстъпва в името на любовта.

7. Неговото семейство те чувства като част от тях.

8. Той смята, че странните неща, които понякога правиш, са очарователни и ти се чувстваш по същия начин за него. Още едно важно нещо, което е присъщо за стабилните връзки.

9. Той те кара да бъдеш по-добър човек. Ако те учи на добри дела, ако те променя, но само в положителна посока, то значи това е точният човек за теб.

10. Винаги подкрепя твоите мечти - дори да не ги разбира напълно.

11. Кара те да се чувстваш защитена, спокойна и сигурна във връзката ви.

12. Уважава твоето семейство и приятелите ти. Дори и да се различава по характер от тях, ако той те обича истински, никога няма да каже лоша дума за твоите близки хора. Това е сродната ти душа!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама