5 знака, че той има сериозни намерения към вас


5 знака, че той има сериозни намерения към вас
Снимка: iStock

Всяка жена иска да има яснота относно чувствата на мъжа, с когото има връзка. Да знае, че той не си играе с нея, а има сериозни намерения. Ако любимият ви прави тези 5 неща, бъдете сигурни, че той вижда бъдещето си с вас.

1. Той приоритизира вас и връзката ви

Не казваме, че партньорът ви трябва постоянно да пренебрегва собствените си желания и приятелите си заради вас, но връзката ви трябва да е в началото на списъка му. Ако ви отделя достатъчно време и внимание, вие сте важна за него и той иска да бъдете част от живота му.

2. Той постоянно ви окуражава и ви подкрепя

Вашето семейство и приятелите ви трябва да ви подкрепят, но преди всичко това трябва да го прави партньорът ви. Не говорим за финансова помощ, а най-вече за емоционална. Вие прекарвате по-голяма част от времето си с този човек и ако той не е готов да бъде до вас и да ви окуражава, струва ли си да бъдете с него? Затова, ако имате връзка с мъж, който вярва във вас и не спира да ви мотивира да постигате целите си, вие сте щастливка.

ЕТО ОТ КАКВО НАИСТИНА СЕ НУЖДАЯТ МЪЖЕТЕ

3. Той говори за чувствата и намеренията си

Излизали ли сте с някого в продължение на месеци (или години), без да имате ясна идея накъде върви връзката ви? За някои жени това не е проблем, но за други неизвестността е голямо мъчение. Затова, ако вашият партньор е честен, споделя чувствата си с вас и как вижда бъдещето ви, това е много добър знак за отношенията ви.

4. Той не пренебрегва нито вас, нито мнението ви

Психологът Карл Насар казва: "Когато се чувстваме разбрани, ние показваме на другите истинската си същност, без да спестяваме недостатъците си. В замяна, другите са по-склонни да бъдат честни с нас. Това ни помага да се свържем на по-дълбоко ниво, подобрявайки отношенията си".  Да бъдеш разбран е силно подценено - няма по-добро чувство от това да знаеш, че можеш да споделиш на половинката си най-големите си тайни, без да бъдеш съден. Така че, ако това е вярно за вашата връзка, партньорът ви наистина ви цени.

ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТО ПРИ МЪЖЕТЕ РАЗКРИВА ЧУВСТВАТА ИМ

5. Вие сте част от ежедневието му

Важно е той да иска да прекарва времето си с вас и да бъдете част от ежедневието му, без да губите индивидуалността си. Да правите общи неща, да ходите заедно на различни места, но да знаете, че сте свободни във всеки един момент да откажете нещо, ако противоречи на вашите желания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама