Ето от какво наистина се нуждаят мъжете


Ето от какво наистина се нуждаят мъжете
Снимка: iStock/Guliver

От уроците по физика знаем, че противоположностите са склонни да се привличат взаимно. Така се оказва в отношенията между мъж и жена. Но често поради разликата в интересите и нуждите, конфликтите възникват необичайно.

Само мъдрите жени са предопределени да разберат какво искат мъжете. А мъдростта, както знаете, идва с опита. Какво да правят всички младите жени, които все още нямат този опит? Няколко интересни факти за противоположния пол ще ви помогнат за изграждането на гладка и трайна връзка.

Мъжете не могат да четат вашите мисли

От този факт често между партньорите възникват кавги. Жените, разбира се, искат избраниците им да гледат директно в подсъзнанието им. Именно в това, според тях, се проявяват вниманието и грижата. Но интересно е, колко представители на нежния пол сами могат да отгатнат мислите на мъжете? Най-вероятно – нито една жена.

Фактът, че човек не може да чете мислите в главата на хората, е съвсем очевиден и трябва да се приема за нещо нормално. Ето защо, скъпи дами, ако искате да получите това, което искате от своя джентълмен, не действайте с подсказки и погледи, а изразете мислите си точно и ясно.

4 НЕЩА ЗА МЪЖЕТЕ, КОИТО ЖЕНИТЕ ЧЕСТО ЗАБРАВЯТ

Искат да участват във връзка

Силните дами свикнаха да решават всичко сами. Те искат да заемат водещото място в двойката. Но не забравяйте, че по естеството на нещата то  трябва да бъде възложено на мъж. Представителят на по-силния пол, на който се опитвате да отнемете възможността да участва в изграждането на отношения, може просто да изчезне от вашето зрително поле. Ако това не е част от вашите планове, тогава преди да вземете решение относно двамата, не забравяйте да попитате партньора си какво мисли по този въпрос.

Помнете, че животът се състои от малки неща. Ако не ги забележите, мъжът ще се почувства като аксесоар, създаден за вашето великолепие. Мъжът е главата, а жената - врата. Така казват хората. А популярната мъдрост е, че жените управляват незабелязани от мъжете отношения. Тоест тя показа гъвкавост, любов и грижа.

Не харесват критиките

Никой мъж не признава, че не е в състояние сам да се справи с нищо. Ако не успее, не го критикувайте. От любима, която постоянно критикува, човек ще си тръгне рано или късно.

Коментарите и съветите трябва да звучат меко, а критиката трябва да се превърне в похвала. Знаете ли как опитните ръководители го правят? Те хвалят проектите на своите подчинени и ги молят да добавят и коригират някои точки. В крайна сметка проектът е основно преработен и никой не се обижда.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама