4 неща за мъжете, които жените често забравят


4 неща за мъжете, които жените често забравят
Снимка: iStock

Жените и мъжете по своето естество и манталитет са много различни и следователно техните понятия за съвместния живот и отношенията са различни. За да може партньорът да бъде верен и да остане с любимата си до последно, жените не трябва да забравят за тези 7 неща, които мъжете възприемат по свой начин и се нуждаят от тях.

Изграждането на щастливи отношения не е лесна работа, но е възможно. Основното е уважение един към друг, както и приемането на характера и навиците на другия човек. Но жените често забравят за това, потапяйки се в собствения си свят на илюзии и след това изпитват разочарование. Какво трябва да знаете за мъжете?

Мъжете се нуждаят от пространство

Това е най-трудната истина за жените, която те не могат да разберат по никакъв начин. Разбира се, всички имаме нужда от пространство, но често мъжете се нуждаят от повече. Ако вашият партньор ви информира, че се нуждае от временно усамотение или среща с приятели, дайте му тази възможност.

Абсолютно нормално е мъжете да отделят време за себе си, което, разбира се, не бива да предизвиква подозрения от страна на половинката му: той не ме обича, той е неверен.. това са грешни схващания. Той има нужда от пространство и точка.

Не винаги очаквайте първата стъпка от него

Хареса ви даден мъж? Не винаги трябва да очаквате, че той ще поеме инициативата за среща или развитие на отношенията. Мъжете могат да бъдат толкова уплашени, колкото жените, когато става дума за нещо по-сериозно, отколкото просто флирт. Направете първата стъпка сами, мъжете ще го оценят.

КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ В БРАКА ВИ НЯМА ЛЮБОВ

Спрете да драматизирате всички ситуации

Мъжете са най-простите същества, които желаят да живеят без стрес и усложнения. Понякога те са готови да се справят със ситуации и жени, които винаги драматизират, но ако това се превърне в нещо постоянно, те ще напуснат своята сродна душа, дори и да я обичат много. Просто рано или късно ще им омръзне постоянно да ви утешават, подкрепят, да бъдат в ролята на спасителна жилетка.

Ако мъж иска да изневери, той изневерява

Разбира се, можете да се опитате постоянно да сте с него и да контролирате всеки негов ход, но ако той не е искрен в чувствата си и иска да ви изневери, той ще го направи.

Ако подозирате нещо, а мъжът ви от своя страна е верен и ви обича силно, по-добре се опитайте да не показвате ревността си, защото това ще го обиди.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама