Как да разберете, че в брака ви няма любов


Как да разберете, че в брака ви няма любов
Снимка: iStock/Guliver

Брачните връзки често превръщат страстните чувства и романтиката в дълг и навик. Но как да разберете дали чувствата между вас и вашата сродна душа са се охладили?

Какво по-хубаво от това да обичаш човек, който също те обича? Вие сте един за друг и ставате съпруг и съпруга. Обаче житейските обстоятелства понякога се развиват така, че дори и най-силната любовна история избледнява. Ние ще ви помогнем да разберете дали в брака ви има любов или не, за да съживите връзката си навреме.

Как да разберете, че любовта вече я няма?

Усещате дистанция

Първото и най-важно е усещането за дистанция между вас и вашата сродна душа. Проявява се в малки неща, които не се виждат веднага. Например, прибирате се вкъщи и не говорите за това как е минал денят ви, не споделяте емоции, не се докосвате един- друг. Човек си създава впечатлението, че сте просто съседи, а не женена щастлива двойка.

Обръщате повече внимание на всичко друго, но не на семейството

Ако вие и вашият партньор не подкрепяте любовта, не подновявате чувствата, ежедневните притеснения, проблемите в работата, кавгите ще отнемат много от енергията ви. В резултат на това ще отделяте повече време, например, за кариерата, отколкото за любимия човек. Това е ясен знак, че има някакъв проблем в отношенията ви и трябва да му обърнете внимание.

5 ВАЖНИ НЕЩА, КОИТО ЩЕ СПАСЯТ ВРЪЗКАТА ВИ

Студ в отношения

Най-лошото във всяка връзка е усещането за безразличие между партньорите. Когато не се интересувате от своя съпруг, неговите грижи, мисли или хобита - това е сигурен знак, че в брака няма любов. Всички щастливи двойки споделят, че има хармония в отношенията им и винаги се интересуват от чувствата на другия.

Липса на близост и комуникация

Любовта е немислима без физически контакт. Естествено, ако една жена избягва взаимната близост и дълго време дори не докосва любимия си, няма съмнение, че любовта се е охладила. Същото важи и ако вашия мъж постоянно се чувства уморен и избягва интимността.

Разбира се, ако установите, че във вашата връзка чувствата помежду ви не са същите като преди, първо трябва да говорите с любимия човек. Ако има взаимно разбирателство между хората, това означава, че проблемите могат да бъдат решени и всичко да си е както преди. В противен случай трябва да знаете как да се разделите с партньора си, без да му причинявате болка и страдание.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама