5 двойки зодии, които са благословени от небето


5 двойки зодии, които са благословени от небето
Снимка: iStock/Guliver

Тези зодии са истински сродни души! Според астролозите двойки, за които ще споменем по-долу, са благословени свише.

Близнаци и Везни

Съюзът Везни и Близнаци е изграден върху здрава интелектуална връзка. Това са знаци на стихията на Въздуха и се нуждаят от постоянна умствена стимулация. Представителите и на двата знака обичат да получават нови знания, които само подхранват взаимния им интерес.

Близнаците и Везните се разбират добре с околните. Те са грижовни и винаги помагат на партньора си, когато е необходимо.

Везни и Рак

Те са невероятна двойка. И ако Ракът е много емоционален, то Везните се отличават с вътрешен баланс. Те искат внимание към себе си и Ракът с готовност им дава любовта и чувствата си. Двамата бързо влизат не само в романтични връзки, но и в приятелски.

Представителите и на двата зодиакални знака са изключително чувствителни личности, които обичат да бъдат разбрани и приети от партньора.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ИМАТ АНГЕЛСКА ДУША

Овен и Стрелец

Когато двамата започнат да се срещат, животът се превръща в едно епично приключение. Представителите и на двете съзвездия са авантюристи, мечтатели и любители на свободата. Те имат подобни идеи и еднакво обичат интелигентните разговори.

По отношение на интелигентността това са наистина сродни души. Те се разбират без думи и не се уморяват да бъдат заедно, като работят като едно цяло. Не е необходимо да правят отделни лични планове, защото съчетават целите си и ги постигат заедно.

Водолей и Близнаци

Близнаци и Водолей могат да имат невероятни романтични връзки. Те се балансират перфектно. Близнаците могат да бъдат изключително нерешителни и объркани, а Водолеят е тяхната пълна противоположност. Те се допълват и така постигат целите си.

Близнаците са отговорни за хумора и спокойствието във връзките, а Водолеите им показват пътя към целта. Връзката между тях е по-дълбока, отколкото изглежда отвън и страстта не позволява любовта да изчезне в трудни моменти.

КАКВА ЛЮБОВ ЗАСЛУЖАВА ВСЯКА ЗОДИЯ

Телец и Дева

Девата е вдъхновена и същевременно заинтригувана от позитивните възгледи на партньора си. Тя е щастлива да бъде с някой, който вдъхва такова възхищение у нея. Те перфектно се балансират, изпълвайки отношенията си с хармония. Освен това са много внимателни към партньора си.

И Дева, и Телец са знаци на елемента Земята. Това им помага да разберат идеалите и желанията на другия. Те стават отлични приятели и бизнес партньори, а романтичното е, че връзката им обикновено е трудна за сравнение с каквото и да било друго.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама