Каква любов заслужава всяка зодия


Каква любов заслужава всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Любовта е прекрасно чувство, когато е споделена. Но не всеки знак от зодиака има щастието да изживее точно това. Ето каква любов заслужава всяка зодия.

Овен

Овните не се влюбват веднага, но когато се случи, те трябва да се борят за любимия си и да му докажат чувствата си.

Телец

Телците изпитват несигурност и ако желаят да срещнат любовта, те трябва първо да преразгледат изискванията си към своя потенциален партньор. Често съмненията им пречат да намерят сродна душа.

Близнаци

В любовта Близнаците имат лошия навик да се задоволяват с по-малко, отколкото заслужават. Но те са в състояние да станат център на Вселената за партньора си, който ще направи всичко възможно, за да ги направи щастливи.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СЕ ПОМНЯТ ЦЯЛ ЖИВОТ

Рак

Раците са изключително драматични. Те биха минали през огън и лед заради любимия. И въпреки че заслужават да получат толкова, колкото дават на партньора си, невинаги се случва така.

Лъв

Лъвовете си поставят високи стандарти. Те не се задоволяват с партньор, който ще положи минимални усилия във връзката с тях. Често Лъвовете чакат дълго, за да срещнат любовта.

Дева

Девата заслужава да бъде най-важния човек в живота на любимия си, не само защото е красива и умна. Тя е изключително предана.

Везни

Везните заслужават да бъдат щастливи, защото през целия си живот дават на другите всичко, без да изискват нищо в замяна.

Скорпион

Връзката със Скорпион е истинско богатство за всеки, който има късмета  да е част от живота му.

КАК ПРЕЖИВЯВА РАЗДЯЛАТА ВСЯКА ЗОДИЯ

Стрелец

Стрелецът трябва да спре да приема себе си като тежест за другите. И едва тогава ще срещне любовта.

Козирог

Козирогът не позволява на никой да го използва. Той търси човека, който ще го приема като дар на съдбата.

Водолей

Водолеят заслужава искрена любов заради красотата на душата си. Но за да я срещне, той трябва да повярва, че не си е самодостатъчен.

Риби

Рибите са прекрасен партньор, но често нямат късмет в любовта. Те дават всичко за любимия си и не спират да го глезят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама