Какво иска един мъж в любовта според зодията му


Какво иска един мъж в любовта според зодията му
Снимка: iStock/Guliver

Всеки мъж има свои собствени представи за идеалната жена и се съобразява с тях при избора на партньорка. Ето какво иска всеки мъж от зодиака.

Овен

Мъжете от този знак не търпят несигурни жени. На Овена бързо му омръзват жените, които се оттеглят след всеки скандал.

Телец

Телецът обича състоянието на сигурност и стабилност, така че мъжете от този знак се опитват да избягват непредсказуеми дами. Жена, която непрекъснато променя мнението си, е истински кошмар за Телеца.

ТАЙНАТА НА ЩАСТЛИВАТА ВРЪЗКА СПОРЕД ЗОДИЯТА

Близнаци

Комуникативността на Близнаците е най-забележителната черта в характера им. Следователно те не харесват мълчаливи дами.

Рак

Мъжът Рак избягва жените, които не проявяват никакви емоции. Ракът предпочита партньорки, които са емоционални като него.

Лъв

Лъвът се нуждае от вниманието на другите. И съответно жена, която не му обръща внимание, не представлява интерес за него.

Дева

Представителите на този знак придават голямо значение на чистотата. Ако не ви интересува, че колата ви е мръсна, мъжът Дева със сигурност няма да ви обърне внимание.

Везни

Везните мечтаят за мир и хармония, поради което избягват кавгите. Жена, която защитава мнението си на висок тон, определено не е подходяща за този знак.

Скорпион

Скорпионът цени истината и щом хване някого в лъжа, той никога няма да може да прости на такъв човек. Жените, които имат проблеми с искреността, изнервят мъжа Скорпион.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ДЕКЕМВРИ 2020

Стрелец

Стрелецът не харесва жените, които се страхуват да рискуват. Жена, която предпочита да остане вкъщи под топлото одеяло и да гледа филм, не е идеалният вариант за този знак.

Козирог

Мъжът Козирог цени жените, които знаят как да боравят с парите. Затънала в дългове жена отблъсква представителите на този знак и те никога няма да разберат защо заема пари, за да си купи поредния чифт обувки.

Водолей

Жените, които са отворени за нови впечатления и преживявания, са като магнит за мъжа Водолей.

Риби

Егоизмът, присъщ за Рибите, е най-лошото качество, което човек може да притежава. За мъжете от този знак жените, които мислят преди всичко за себе си, са изключително отблъскващи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама