Тайната на щастливата връзка според зодията


Тайната на щастливата връзка според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всички искаме да намерим философския камък в любовта и да останем вечно влюбени и обичани. Ето какво търсят отделните знаци във връзките си според стихията, която представляват. 

Въздушни знаци: Близнаци, Везни, Водолей

За въздушните знаци всичко в любовта изглежда изключително просто и едновременно невъобразимо сложно. Те не са готови да се променят дори в името на хармонията в отношенията с любимия човек. Това важи най-вече за Близнаци и Водолей.

По-добре е още в началото да проучите лошите им навици, преди да започнете връзка с тях. Но ако вече имате връзка с Близнаци, Водолей или Везни, опитайте се да намерите правилния подход към сърцето им.

КАКВИ СТЕ БИЛИ В МИНАЛИЯ ЖИВОТ СПОРЕД СПОРЕД ЗОДИЯТА

Водни знаци: Рак, Скорпион, Риби

Представителите на елемента Вода знаят как да се адаптират, но самите те никога не се променят. Ако имате недостатък, те ще намерят начин да се справят с него или да го приемат, но няма да изкоренят собствените си отрицателни черти. Следователно във взаимоотношенията с Водните знаци е необходимо да проявите гъвкавост.

Рибите и Раците се отличават с егоизъм. Да, те се грижат и за партньора си, но в абсолютно всяка връзка намеренията им са егоистични. Ако не се опитвате да ограничавате свободата им, ще бъдете щастливи с тях.

Огнени знаци: Овен, Лъв, Стрелец

Тези знаци са взривоопасни и ако имате връзка с тях, трябва да се въоръжите с много търпение.

Това важи с пълна сила най-вече за тези, които имат връзка с Лъв. Ако успеете деликатно да убедите Лъва в своите виждания, той ще ви уважава много повече.

Стрелците живеят с бързи темпове. Тайната за успешната връзка с тях са постоянните приключения. Ако те скучаят с вас, връзката ви няма да продължи дълго. Овенът в много отношения прилича на Стрелеца, но инатът и импулсивността му допълват неговия динамичен начин на живот.

Земни знаци на зодиака: Телец, Дева, Козирог

Най-лесният начин да намерите общ език със земните знаци е да бъдете честни с тях. Проблеми могат да възникнат само с Козирозите, които са изключително потайни хора.

Девите са много резервирани. Те имат много лош навик да събират оплакванията си и да ги изливат наведнъж, така че често ги питайте как се чувстват.

Подкрепата и разбирането са много важни за Телеца, който е изключителен романтик. За да бъде силна връзката ви с него, трябва постоянно да му показвате чувствата си и да го подкрепяте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама