Жените от тези зодии се помнят цял живот


Жените от тези зодии се помнят цял живот
Снимка: iStock/Guliver

Има жени, които сякаш притежават магически способности. Влюбването в тях може да трудно, екстремно и като влакче на ужасите, но пък „разлюбването“ им е направо невъзможно. Ето кои са зодиите, под които се раждат най-запомнящите се жени.

Лъв

Да бъдете с жена Лъв ще ви накара да се почувствате сякаш сте ударили шестица от тотото. Те ще ви засипят с най-удивителните подаръци, комплименти и внимание, ще ви накарат да се почувствате, сякаш светът е по-добро място. Тяхната енергия, грееща като слънце в мрачен ден, винаги ще привлича. Лъвовете са до вас в добри и лоши времена. И повярвайте, душата ви винаги ще кърви, когато мислите за миналото си с представителка на тази зодия.

Скорпион

Сигурни сме, че няма човек на света, който да каже, че жената Скорпион има лек и ведър нрав. Но истината е, че магията настъпва доста след като тя плени сърцето ви. Когато Скорпионът „вдигне завесата“ към истинското си Аз, тогава вече сте пленници за цял живот. Тези дами са искрени, забавни и адски страстни! Могат да провокират със замах и никога няма да бъдат в жертвена позиция.

КАКВО ИСКА ЕДИН МЪЖ В ЛЮБОВТА СПОРЕД ЗОДИЯТА МУ 

Дева

Лоялността на Девата е пословична и ако случайно сте загубили жена от тази зодия, то ще търсите цял живот някакво бледо подобие. Много трудно е да преодолеете раздялата с Дева, защото те са всичко, което бихте могли да пожелаете в живота си. Можете да говорите с тях за всичко, но освен да слушат внимателно, те дават наистина страхотни съвети.

Риби

Нежни, забавни и много прозорливи, жените Риби оставят сладък послевкус, след като изплуват от живота ви. Те се помнят цял живот, защото въплъщават онзи блян към безгрижие, лекота и безметежност, който всеки търси.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама