Най-важният урок за всяка зодия през декември


Най-важният урок за всяка зодия през декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен – Дайте, за да получите

Свикнали сте само да получавате, но е време и да дадете. Половинката ще ви носи само щастие този месец, но трябва и вие да демонстрирате уважение и грижа, ако искате да я запазите човека до себе си.

Телец - Бъдете емоционално достъпни

Винаги ви е било страх от уязвимостта. През последния месец от годината се опитайте да бъдете открити и истински, защото това ще позволи на хората около вас да ви се доверяват и да споделят с вас своите емоции, а и вие да споделяте вашите.

Близнаци - Научете се как да почивате

Трябва да се научите как да освобождавате напрежението, без да си го изкарвате на други хора. Спорт, музика, четене, пътуване – каквото ви е на сърце.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СА НАЙ-ЩАСТЛИВИ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

Рак – Не се страхувайте от грешки

Всички се стремим да избегнем грешките, забравяйки, че именно те ни водят до успеха. Бъдете готови да правите грешки и да се учите от тях – както на работното място, така и в любовта.

Лъв – Свържете се със себе си

Отделете време да разберете желанията и амбициите си. Надникнете в душата си, защото само така ще можете да взимате правилните решения.

Дева - Смирете се

Може би през последните дни сте имали разногласия с любимия човек. Разположението на планетите ще ви помогне да изгладите недоразуменията, но ще трябва да се смирите и да се държите по-умерено и разбиращо с половинката.

Везни - Поемете отговорност

Вие сте забавили зрелостта твърде дълго. Време е да поемете отговорност за своите грешки и действия, да застанете зад думите си.

Скорпион - Намерете вдъхновение

Разберете кое е нещото, което ви кара да се чувствате живи и го последвайте.

Стрелец - Слезте на земята

Трябва да започнете да гледате по-реалистично на това, което можете и не можете да направите. Големите мечти трябва да са „подплатени” от стабилни планове.

ТАЙНАТА НА ЩАСТЛИВАТА ВРЪЗКА СПОРЕД ЗОДИЯТА

Козирог - Отпуснете се

През декември ще трябва да се отпуснете. Вярвайки, че подходящият партньор, правилната работа, правилният път ще се появят, когато е време.

Водолей - Огледайте се около вас

Имате склонност да носите по „няколко дини под мишница”. Намалете малко темпото и се насладете на живота си повече.

Риби - Не пренасяйте бъдещето в настоящето

Простете на себе си, оставете грешките в миналото и спрете да премисляте всички различни начини, по които е можело да реагирате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама