Как преживява раздялата всяка зодия


Как преживява раздялата всяка зодия
Снимка: Istock / Guliver

Раздялата с любимия не се преживява лесно. Всеки намира утеха по различен начин. Някои преодоляват болката по-бързо, докато други се затварят в себе си и страдат дълго. Ето как всяка зодия преживява раздялата.

Овен

Овенът се справя по-бързо от останалите знаци. След като разкрие емоциите си на раздяла, този знак бързо се освобождава от тъгата.

Телец

Телците трудно свикват с промяната, така че преодоляването на раздялата ще им отнеме известно време.

ТАЙНАТА НА ЩАСТЛИВАТА ВРЪЗКА СПОРЕД ЗОДИЯТА

Близнаци

На Близнаците са необходими няколко седмици, за да премислят детайлите и да споделят това с приятелите си. Това е техният начин за изцеление и приемане на раздялата.

Рак

Първите няколко дни са най-тежки за Раците. Те предпочитат да се затворят у дома и да изживеят мъката си сами.

Лъв

За Лъва спасението от депресията е покупката на нещо ново. Този знак е убеден, че заслужава подарък, за да преодолее по-бързо преживяното.

Дева

Единственият начин Девата да се справи с мъката е да се погрижи допълнително за себе си - нова прическа, масаж, маникюр, йога.

Везни

Везните преодоляват бързо раздялата, защото винаги имат резервен вариант.

Скорпион

Стресираните Скорпиони предпочитат терапия чрез разговори. Благодарение на това те осъзнават грешките си. Скоро след раздялата Скорпионът започва нова връзка.

Стрелец

Стрелците не се "закачат" за миналото и това тяхно качество ги улеснява при раздяла.

Козирог

След раздяла Козирогът изпитва необходимост от това да си почине от срещите и да се съсредоточи върху себе си. В такъв момент този знак предпочита да вложи цялата енергия в кариерата си.

Водолей

След раздяла Водолеят обикновено блокира бившия си не само от телефона и социалните мрежи, но и от живота си.

Риби

След раздяла Рибите откриват мистичната си страна. На тях ще им се отрази добре посещението при специалист по таро, астролог или психолог, за да получат яснота за миналото и бъдещето си. Единствено мисълта, че отново ще срещнат любовта, ще им даде увереност да продължат напред.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама