Ето защо не трябва да чакате своята сродна душа


Ето защо не трябва да чакате своята сродна душа
Снимка: iStock/Guliver

Не отхвърляме напълно идеята за сродна душа. Не сме били свидетели на създаването на време, реалност и пространство. Следователно, каквато и информация да научите от това, което ще ви споделим, все още зависи от вас дали ще повярвате или не.

Ето няколко причини, които ще ви накарат да се замислите защо не трябва да чакате своята сродна душа.

Защото една сродна душа може да не е нищо друго освен мит

Знаете ли откъде идва терминът сродна душа? Най-ранният исторически запис на термина душа или сродна душа стига чак до Симпозиума на Платон, написан преди повече от 2300 години. В Симпозиума е казано, че първоначално хората имат четири ръце, четири крака и една глава, както и две лица. Тогава всички са били истински щастливи. Но Зевс ревнувал и ги разделил на две, използвайки своите гръмотевици. И сега хората трябва да прекарат живота си в търсене на другата си половинка (душата си), за да бъдат отново цели и щастливи.

5 ВАЖНИ НЕЩА, КОИТО ЩЕ СПАСЯТ ВРЪЗКАТА ВИ

Защото най-добрите взаимоотношения не са случайност, а се изграждат малко по малко

Ако продължите да чакате сродната си душа и останете в застой, може да пропуснете най-приятната част от живота - пътуването. Да, любовта има нужда от търпение. Но не е нужно вечно да чакате идеалната любов, а да работите върху тази, която имате.

Най-добрите връзки и любовни истории са тези, при които влюбените са издържали и са работили толкова усилено, за да засилят любовта си, независимо колко разлики или несъответствия имат със собствения си партньор. Влюбените може да са несъвместими, когато за пръв път се видят, но чрез вярата, която работи в любовта, те могат както да се подобрят, така и да станат най-накрая съвместими.

Времето е една от най-важните съставки на успеха, но това не е всичко. Така че не можете да разчитате само на времето, за да постигнете успех в живота. Перфектната връзка не е изградена за един миг, но се усъвършенства чрез преодоляване на различните препятствия във времето. Най-добрата връзка е тази, която може дори да се противопостави на самото време.

Защото имате избор и вие сами пишете съдбата си

Ако мислите и вярвате, че любовният ви живот е предопределен и че нямате друг избор, освен да изчакате своята сродна душа - тогава може да искате да преразгледате нещата. Ние сме тези, които пишат собствената си съдба. Имаме свободна воля и избор. Е, може би ще продължите да чакате своята сродна душа, независимо колко време ще ви отнеме. Или можете да намерите своята духовна половинка, с която да изградите щастлива и силна връзка, независимо от различията ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама