Има хора, в чиито прегръдки се чувстваш като у дома си


Има хора, в чиито прегръдки се чувстваш като у дома си
Снимка: iStock/Guliver

Веднъж в живота на всеки човек се появяват едни прекрасни, много искрени и открити - уютни хора. Когато ги опознаете, искате да се усмихнете широко и наистина усещането за щастие някак неусетно ви обхваща от главата до петите. Срещите с такива хора са твърде бързи, защото започвате да не забелязвате времето, което прекарвате заедно, изпитите чаши вино и приятните разговори. Всичко минава толкова неусетно.

В прегръдките им се чувствате като у дома си.

Вие някак изведнъж осъзнавате, че този човек вече ви е близък и скъп. Дори фактът, че са минали няколко седмици, дни или минути, откакто сте се срещнали, е маловажен. Просто в компанията на такива хора чувствате, че вие самите ставате по-добри, по-топли и хармонични.

В моментите на раздяла искате да прегърнете този магически човек много здраво, защото само с него можете да бъдете себе си, само на него можете да доверите всичките си тайни и да знаете, че той никога няма да ги издаде. Изглежда сте готови да го последвате дори и на края на света, навсякъде, само за да почувствате този неописуем "уют".

ТАЙНИТЕ НА ЩАСТЛИВАТА ВРЪЗКА

Един ден изведнъж искате да станете като тях - добри и уютни хора. Искате да излъчвате топлина и светлина, да давате радост на други хора и да правите добро. Изведнъж осъзнавате колко е важно да се държите добре с другите. Осъзнавате колко скъпи хора имате в живота си, но колко малко време им отделяте. Тогава се обаждате на родителите си, за да им кажете  колко ги цените. Виждате се с приятели, за които вечно сте нямали време. Прегръщате любимия човек и му благодарите, че е с вас и в добро, и в зло. Чувствате се такъв късметлия с тези хора в живота си...

Да бъдеш уютен човек е много приятно, въпреки че със сигурност е невероятно трудно, защото в съвременния свят хората са свикнали да получават, но твърде рядко раздават нещо в замяна. Но си струва да опитате... Бъдете уютен човек за вашите близки. Дарете ги с любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама