4 въпроса, които показват дали сте готови да се омъжите


4 въпроса, които показват дали сте готови да се омъжите
Снимка: Thinkstock/Guliver

Сключването на брак е мечтa на голяма част от жените. За да предприемеш обаче тази стъпка трябва да сте емоционално зрели. Често бракът е подценяван. Целта не е да се избегне развода, а а да прекараш остатъка от живота си с човека, който обичаш и да сте щастливи заедно. Ето няколко въпроса, които ще ви помогнат да разберете с партньора ви трябва да сключите брак.

Щастието на партньора ви ли е най-важното неща  за вас на света? Тайната на успешния брак е да имате за приоритет  щастието на човека до себе си. Това е. Няма друго, което да ви помогне толкова, ако имате намерение да се омъжите за някого, то бъдете сигурни, че и двамата ще посвещавеате времето за щастието на другия.

Защо го обичате? „Просто го обичам“ не е отговор, това означава, че не сте готови емоционално да се омъжите. Трябва да сте наясно защо обичате човека до себе си. Ако ви прави щастлива, то отново трябва да сте анясно каква е причината.

Стремите ли се към постигане на общи цели? Сегашният ви живот ще се промени драстично, важно е дали след време ще се допълвате все още. Хората са склонни да подценяват как някои мечти и цели могат да се отразят на живота им.

Веднага ли ще се откажете от брака си, ако имате проблеми? Преди да кажете „Да“ на този въпрос трябва да сте наясно какво точно означава. Не всички дни в брака са щастливи, готови ли сте да посрещнете заедно всички трудности без да окаже влияние на брака ви. Бъдете сигурни, бракът със сигурност не е лесно нещо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама