5 ежедневни неща, които мъжете правят и са супер секси


5 ежедневни неща, които мъжете правят и са супер секси
Снимка: iStock

Ако трябва да бъдем честни, понякога имаме чувството, че мъжете разполагат с неизчерпаен наръчник с начини, по които да ни дразнят. Но истината е, че понякога могат да са супер сладки и секси, дори без да го осъзнават. Ето кои са ежедневните неща, които няма да спрат да ни очароват.

1. Вдигат ни от радост

Човекът, който ни вдига и върти във въздуха, или ни гушка здраво с ръце и крака, винаги ще печели сърцето ни. В зависимост от контекста, това е едно от най-сладките и най-успокояващите преживявания, защото ни кара да се чувстваме щастливи, свободни и женствени.

Вижте още: Тези неща могат да разрушат връзката ви

2. Отварят врати и отстъпват място

Джентълменството не е отживелица. Напротив, то живее сред нас, дори и в по-младото поколение. Виждали сме мнго мъже да отстъпват местата си на възрастните в градския транспорт, да отварят врати и да помагат с тежките куфари.

3. Оправят се с „мъжките“ неща

Жените имаме много таланти – говорим езици, танцуваме, рисуваме и какво ли още не. Да, може би е страшно клише, но намираме дълбоко удовлетворение, когато мъжете си се занимават с „мъжките“ неща като смяна на гума, крушка или филтър на пералня.

4. Заземени са, когато ние сме в криза

Когато сме напълно полудели за нещо, без значение колко невзрачно е то, не е необходимо да бъдем коригирани. Нямаме нужда някой да ни казва постоянно „успокой се“. В тези моменти мъжете просто трябва да бъдат свидетели. Така че мъжът, който тихо слуша, който приема всичко, без да го приема твърде сериозно, е невероятно секси.

5. Играят с деца

Секси е, когато един мъж е наистина добър в играта с деца. Това не включва превземането, за да привлече вниманието на жените - очевидно това е твърдо и голямо „Не“. Вероятно става дума за нещо първично и основно - животинско разбиране, че той би бил добър баща, но това не го прави по-малко секси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама