5 женски навика, които мъжете мразят


5 женски навика, които мъжете мразят
Снимка: iStock/Guliver

Дамите можем да бъдем изключително досадни и изнервящи понякога, но нашите половинки обикновено са заредени с огромни дози търпение и са над нещата. Има някои ужасяващи за мъжете женски навици, които ако твоето гадже търпи безропотно, то той е твоят човек и те обича безусловно!

Представяме ти топ 5 ужасни женски привички, които ако промениш ще се чувстваш по-добре!

Номер 1. Жените се сърдят без причина!

Няма как, това е вродено на дамите. Именно така те показват своя нрав, изразяват чувствителността си и показват колко важни са всичките им емоции. Да, ама на него му е писнало да се чупиш без повод и за най-малките неща! Общият живот във връзката ще бъде много лесен и спокоен, ако се опитате да не приемате всичко толкова лично и да сдържате емоциите си поне за малко – това ще даде резултати! 

Номер 2. Губите много време пред огледалото!

Петък вечер е и се приготвяте за супер яко парти, но времето напредва и вече трябва да бързате. За вас обаче това не е от значение и продължавате да оправяте косата си спокойно, да обличате и събличате различни тоалети, докато изберете най-подходящия. Все пак тази вечер трябва да блеснете! После се чудите поне 20 минути кои обувки ще ви подхождат най-много, а любимия вече час и половина не може да си намери място и пуши цигара след цигара. Може и да не ви го покаже, но със сигурност вече е доста изнервен! 

Номер 3. Държите гримовете си НАВСЯКЪДЕ из целия апартамент!

Това може да ужаси мъжа... Пред огледалото няма място за пяната му за бръснене, защото пространството е заето от твоите вещи. Освен това за мъжа е много объркващо кога и как да използва балсама за коса, дори има вероятност да обърка шампоана с нещо друго. Вероятно подобен гаф се е случвал и във вашата баня?! 

Номер 4. Обсъждате другите жени твърде много!

Това е навик, който определено може да го отблъсне завинаги, особено ако другата жена е негова близка приятелка или е част от семейството му. За нежните половинки е присъщо да споделят мнението си за околните постоянно и често на прицел са другите дами. На кого освен на милото да разкажем всичко!? 

Номер 5. Говорите за бившите си!

В опит да споделят всичко с половинката, за да няма тайни, дамите успяват да наранят любимия. Обикновено за нежния пол е любопитно всичко около бившата му приятелка, но мъжът предпочита да не разбира подробности. Колкото по-малко знае за бившия ти, толкова по-спокойна ще бъде връзката ви!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама