5 неща, които доказват, че той е лудо влюбен в теб


5 неща, които доказват, че той е лудо влюбен в теб
Снимка: iStock/Guliver

Не е тайна, че момчетата не обичат да говорят за чувствата си толкова, колкото жените. При тях много често действията говорят по-силно от думите. Именно чрез действията можем да разберем дали партньорът ни е лудо влюбен в нас.

1. Той ви защитава

След като един човек си падне по вас, той започва да действа много внимателно към вас. Иска да ви защитава. Той се грижи много за чувствата ви и не позволява на никого да ви нарани.

Той няма да се страхува да се изправи срещу всеки, който се осмели да ви причини болка или да ви обиди. Момичета, нека бъдем честни, всички се чувстваме поласкани, когато имаме мъж, готов да ни защитава по всяко време.

2. Той винаги се интересува от вашето мнение

Ако той често пита за вашето мнение за различни неща, значи е лудо влюбен. Момчета не правят това просто ей така. Ако се интересува от вашето мнение, това означава, че той го цени и уважава. Няма значение дали става въпрос за някаква покупка  или нещо по-сериозно, защото най-важното е доверието му във вас.

3. Той ви позволява да се наслаждавате на свободата си

Той знае, че е напълно нормално и двамата да имате време за други неща освен за отношенията си. Ако мъж не иска да ви даде малко лично пространство, това означава, че има нещо нередно и може би е ревнив, нуждаещ се, недоверчив и не ви вярва. Но ако имате джентълмен, който уважава вашето време и личен живот, значи сте една щастлива дама!

ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ ПРАВЯТ ТЕЗИ НЕЩА

4. Той напуска зоната си на комфорт заради вас

Хората правят всякакви неща заради това лудо нещо, наречено „любов“. Така че, когато ви връхлети- може да направите какво ли не, дори неща, за които сте казали, че никога няма да  направите. Има много примери, в които срамежливи момчета, са готови да се срещнат с вашето семейство, както и със всичките ви приятели само заради вас. Момчета, готови да гледат последния епизод на някой женски сериал с вас, въпреки че изобщо не го харесват. Това го правят само влюбените мъже.

5. Той ви обича заради това, което сте, а заради външния вид

Това е от голямо значение за отношенията ви. Знаете, че момчетата обръщат внимание на естетиката повече, отколкото си мислим. Те обичат да виждат красива жена. Но когато става въпрос за дамата, която обичат, за тях тя винаги е красива. Ако човек е влюбен, той ще ви обича в супер секси малка черна рокля точно толкова, колкото облечена в пижама, покрита с петна от сладолед.

Защото ако един мъж те обича истински, той ще те приеме такава, каквато си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама