Истинските мъже правят тези неща


Истинските мъже правят тези неща
Снимка: iStock

Неслучайно мъжете са наречени „по-силният пол”. Има неща, които за разлика от нас, жените, не могат да направят, или поне не така добре. Силата и уменията на двата пола принципно се различават доста, но естествено това не означава, че трябва да подценяваме нежните си половинки, напротив – те може доста да ни изненадат.

Според  нас силата не е толкова важна, колкото характера и нещата, които всеки истински мъж трябва да умее. А ето кои са те:

Да правиш романтични жестове

И по-точно да знаеш какво харесва жената до теб и винаги да можеш да й го дадеш. Ако тя обича романтични срещи – изненадай я. Ако не знаеш как, то защо претендираш, че си истински мъж, който умее да сваля? Приятна атмосфера, няколко ароматни свещи, приглушена светлина, хубава музика и ако можеш и да готвиш, ще си направо мъж-мечта. Не изглежда никак сложно, нали? Но със сигурност ще изненадаш приятно половинката си и ще докажеш колко мил и романтичен може да си.

Да избираш цветя

Вече доста рядко мъжете се сещат да поднесат букет на любимата дама и не си мисли, че това остава незабелязано от половинките ни. Ако ти си от малкото, които все още правят този мил жест, заслужаваш похвала.Подаряването на цветя обаче не е чак толкова лесно. Първо трябва да разбереш кои са любими те й цветя, има ли такива, които тя изобщо не харесва и да не забравиш, че винаги се подарява нечетен брой... Ако знаеш и любимите й цветове, може да помолиш продавачите да ти направят красив букет, с който да я изненадаш.                                                                         

И не забравяй – цветя се подаряват с повод и без повод, за да покажем на жената, че тя е най-красивото и важно нещо в живота ни!

7 НЕЩА, КОИТО МЪЖЕТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЗА ЖЕНИТЕ

Да чистиш апартамента си

И стига толкова с романтиката! Време е да докажеш, че си истински и поддържан мъж и никога няма да заварим апартамента ти разхвърлян. Според нас, всеки мъж трябва да знае минимум как се мете с метла, как се чисти прах и как се пуска прахосмукачката. Естествено няма да споменаваме и изхвърлянето на боклука, защото това няма как да не умееш. Ако правиш тези неща по-често, апартаментът ти ще изглежда добре, а времето за почистване ще ти отнеме само няколко минути.

Жените винаги се впечатляват от чисти и подредени мъже, така че ...действай!

Да пазаруваш

За някои това е нещо много приятно, но за други ... цял кошмар. Най-лесно е да си поръчаш храна за вкъщи -  не отнема никакво време и ти я доставят направо до входната врата. Да, ама нали се сещаш, че един един, когато създадеш семейство ти ще си главният пазаруващ.  Все пак ти си голямо момче и трябва да можеш да се оправяш в магазина за хранителни стоки и без помощ. Ако ти е трудно да запомниш какво ти трябва – направи си списък с необходимите покупки.

Да си връзваш вратовръзката

Ех, голям зор тази вратовръзка, значи... Ще отнеме няколко неуспешни опита, но трябва да се научиш  как сам да връзваш вратовръзката си, защото няма да има вечно някой насреща. Дори и до сега да не ти се е налагало и да не смяташ скоро да се обличаш в костюм, все пак е хубаво да знаеш, че умееш и това.

Да бъдеш джентълмен

Не се заблуждавай с приказките на жените, че лошите момчета, които не следват правилата са най-готини. Да, в това има нещо вярно, но не съвсем. Няма жена, която да не се впечатли от мъж с добри обноски, мъж който знае как да се държи. Затова бъди джентълмен – успехът е гарантиран!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама