7 неща, които мъжете НЕ трябва да знаят за жените


7 неща, които мъжете НЕ трябва да знаят за жените
Снимка: iStock/Guliver

За да изградите перфектна връзка, необходимо е да знаете какво може и какво не трябва да разкриете на партньора си.

Всеки от нас крие нещо в душата си. И като се има предвид, че жените са отговорни за емоционалния мир, хармонията и спокойствието в семейството - те са длъжни за запазят някои неща в тайна от партньора си. Ето какво никога не трябва да му казвате.

1. Реалната цена на вашата дамска чанта, обувки и дрехи

Вашият партньор може да предположи, че те са скъпи, но не е нужно да знае подробности. Ако постоянно споделяте това с него, той може да мисли, че търсите материална подкрепа от негова страна. 

2. Колко питиета изпихте снощи

Нека това бъде вашата тайна, която няма да бъде разкрита от вашите приятели. Ако споделите с него подробности, това едва ли ще добави точки във ваша полза.

5 НАВИКА НА МЪДРАТА ЖЕНА ЗА ВЕЧНА ЛЮБОВ

3. Козметични и други процедури за подобряване на външния вид

Не казвайте на мъжа си колко усилия полагате, за да бъдете привлекателна за него. Той така или иначе ви приема за перфектна. Не го натоварвайте с ненужна информация.

4. Какво мислят вашите роднини за него?

Ако се стремите към силна и трайна връзка, тогава е по-добре да запазите някои неща в тайна. Това важи и за мнението на вашите приятели и роднини за любимия ви.

Но ако все пак те постоянно изтъкват недостатъците на партньора ви, спокойно им кажете, че го познавате по-добре от тях и ги помолете да не се намесват в личния ви живот.

5. Какво наистина мислите за майка му

Това е тема табу. Ако все пак говорите за жената, която го е родила, кажете само добро за нея.

Свекървата и снахата са вечни съперници за сърцето на мъжа. И след като любимият ви е отгледан и възпитан от майка си, това означава, че тя не е толкова лоша. Опитайте се да откриете положителните качества в нейния характер.

6. Желанието ви да отслабнете

Останете на пиедестала на съвършенството за вашия мъж. Можете да обсъдите отслабването с приятелките си. В днешно време се наблюдава тенденция на по-снизходително отношение към пълните жени. Ако и това не е утеха за вас, запазете тези мисли за себе си. В противен случай рискувате да привлечете ненужното внимание на партньора си към проблем, за който той може да не е подозирал, че имате.

7. Колко са спестените ви пари

Всеки човек спестява пари за нещо. Но не бива да говорите за това. Нека то да бъде вашата тайна. Все пак не забравяйте историите за мъже, които разчитат на финансовата подкрепа на любимата си. Следователно в такива случаи мълчанието наистина е златно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама