5 неща, които истински щастливите двойки не правят във Facebook


5 неща, които истински щастливите двойки не правят във Facebook
Снимка: Thinkstock/Guliver

Докато някои хора, които държат на дискретността, що се отнася до любовния им живот, има и други, които просто не могат да не разкажат на света за всичко, което се случва с връзката им: от последните им романтични срещи, скрийншот от текстови съобщения, снимки на техните сладки и неочаквани подаръци за годишнината, както и дългите, често грандиозни актуализации на състоянието, деклариращи обещанията си за вечна любов към партньора си и т.н.

Няма нищо лошо в това открито да изразите любовта си към някого и мнозина могат да се съгласят, че това е сладък и романтичен жест, но нужна ли е такава показност в социалните мрежи?

Щастливите двойки всъщност не се нуждаят от цялото внимание, за което повечето Facebook любовни птици жадуват. Всъщност хората в силна и здравословна връзка правят нещата по различен начин, като избягват интернет и полагат всичките си искрени и истински усилия да стават далеч от погледа на обществеността.

1. Те ​​не публикуват екранни снимки на личните си разговори и съобщения онлайн

Има причина, поради която се нарича „лично съобщение“: не позволявате на стотици или хиляди хора да четат личните ви разговори, особено ако става въпрос за нещо поверително и чувствено.

2. Не си публикуват поздравителни статуси за годишнините

Не е нужно да се чувствате зле, ако не получите тази трогателна изненада от публикуването на най-сладкото съобщение за „щастлива годишнина“ онлайн, за да го видят всичките ви приятели. Не забравяйте, че тази връзка е между вас и вашия партньор - стига да знаете, че се обичате и цените един друг, тогава това е достатъчно.

КАКВА Е ТАЙНАТА НА ДЪЛГИТЕ И ХАРМОНИЧНИ ВРЪЗКИ

3. Те не променят състоянието на отношенията си след всеки дребен спор

Наистина ли трябва да промените статуса си в отношенията на „Single“ след всеки конфликт? Ако наистина вярвате, че има шанс да поправите нещата, че това е просто дребнав спор и двамата ще се успокоите, след като си починете малко, тогава не е нужно да правите толкова драстичен и публичен  ход.

4. Никога няма да ги видите да спорят онлайн

Защо бихте позволили на приятелите си (да не говорим за непознати) да видят най-лошите и най-страшните етапи на вашата връзка? Важно е да имате силни чувства и да знаете как да говорите един с друг (лично), когато се чувствате тъжни и разстроени, но онлайн светът не е най-доброто място за това.

5. Те не изпитват нужда да публикуват всеки детайл от деня си заедно

Защото щастливите двойки знаят, че това просто не е нужно. Онези специални времена, които прекарват заедно, са прекалено ценни, за да ги споделят с други хора - особено с непознати и други хора, които едва познават.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама