5 причини защо жените си падат по лоши момчета


5 причини защо жените си падат по лоши момчета
Снимка: iStock/Guliver

Майките ни цял живот ни предупреждават да стоим далеч от онзи особен тип мъже, около които проблемите витаят във въздуха. Но природата си има своя гледна точка и сякаш нарочно ни тласка към тях! Благодарение на изследванията, сега знаем защо това се случва и защо добрите момичета избират да се срещат със своята пълна противоположност.

1. Тези мъже имат самочувствие

"Лошите момчета" не биха имали силата да привличат представителките на нежния пол, ако не вярват в собствената си стойност. Самочувствието и егото, които притежават, са толкова големи, че са отразени в начина, по който се обличат, в храната, която избират, дори в походката им!

2. Овулацията също има вина

Жените си падат по „лоши момчета”, защото това е в природата им. Науката казва, че когато една жена е в овулация, хормоните й влияят по много интересен и първичен начин – на подсъзнателно ниво тя търси силен индивид за баща на бъдещите си деца.

СЪВЕТИ ПРИ СРЕЩА С ЛОШО МОМЧЕ

3. Личността им е енигма

За тези мъже няма книга с правила, които да следват. Те имат свой морален компас и изглежда, че винаги живеят на ръба. А тази неизвестност привлича жените и те биха дали мило и драго, за да разкодират мисленето на едно "лошо момче".

4. Около тях винаги има адреналин

Любовта към приключения и вълнения са поредната причина, заради която жените залитат към този тип мъже. Че кой би предпочел да е със скучен счетоводител, който има план-график за година напред, отколкото с някой див и непредсказуем мачо?

5. Те освобождават "лошото момиче"

Психологът, д-р Робин Маккей, обяснява, че момичетата, които вътрешно са скрити бунтарки, търсят проблемни мъже, които могат да освободят душата им. Обикновено при момичетата тази черта е била потисната по време на детството и един от най-лесните начини да извадят всичко на показ е, ако намерят подобен индивид.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама