5 причини защо мъжете харесват жени с извивки


5 причини защо мъжете харесват жени с извивки
Снимка: Getty Images/Guliver

Много жени цял живот спазват диети и се измъчват психически, опитвайки се да гонят недостижими идеали за красота. Но истината е, че голяма част от мъжете нямат нищо против няколко килограма отгоре. Дори нещо повече – жените с извивки са предпочитани. Ето защо.

1. Яденето се превръща в приятно занимание

Храненето е едно от най-големите удоволствия в живота. И всъщност това го превръща в идеално занимание за среща. А пък и сте спокойни, че когато предложите кино вечер с пица и пуканки, няма да получите лекция за вредата от въглехидратите.

КОЙТО МЪЖ ИСКА ДА ОСТАНЕ, ЩЕ ГО НАПРАВИ

2. Приятно е да се гушкате

Ще се изненадате колко много мъже има, които обичат да се гушкат с половинките си, а пухкавите момичета имат голямо предимството - по същата причина, по която всички обичаме меки възглавници с гъши пух.

3. По-позитивни са

Учените доказват, че има пряка връзка между глада и лошото настроение, както и обратното. Те определено са по-забавни, мили и позитивни, което ги прави и по-желана компания. Изглежда именно това ги прави специални.

4. По-уверени са

Има няколко важни качества, които по-пухкавите жени притежават, а мъжете на свой ред обожават. Първото е способността им за справяне в неудобни ситуации. Тези ситуации им помагат да изградят увереност и да обичат себе си такива, каквито са. А пък и няма досадни въпроси от типа „Изглеждам ли дебела в тази рокля?”

5. Грижовни са

Като цяло по-пухкавите жени са по-грижовни, а мъжете асоциират това със създаването на здраво семейство. Смятат ги за по-обичливи, защото поставят другите пред себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама