5 типа мъже, на които не можете да разчитате


5 типа мъже, на които не можете да разчитате
Снимка: iStock/Guliver

Дори през розови очила влюбената жена може да забележи неприятни черти в своя обект на обожание, за които тя намира обяснение и махва с ръка. В бъдеще, заради пренебрегването на тези сигнали, ще трябва да се сблъска с проблеми във връзката си с този мъж. Погледнете по-отблизо избраника си, може би той има определени черти, които не ви обещават нищо добро. Такива типове не се поддават на превъзпитание.

Празнодумец

Вероятно тези мъже вярват, че като шепнат в ухото на любимата, могат да я спечелят и задържат. А те обичат ли с ушите си? Наистина ухото се гали от комплиментите и намеренията на хората да преместват планини заради любимата си. Някои дами дори се ядосват, като не чуват подобни приказки от любимите си. Защо приказки? Защото подобни опуси остават на думи и никой не мисли да ги превърне в реалност. Думите, които не се подкрепят от дела, остават само думи. Можете да обещаете да се ожените, да уредите райски живот или, по-просто, да резервирате турне или да купите чорапогащи… и мълчание, или по-скоро нови обещания.

ТОВА СА МЪЖЕТЕ, КОИТО НЕ СЕ ОБВЪРЗВАТ

Нарцис

Много момичета си представят уверен партньор до тях. Нарцисистите са твърде уверени в себе си. Отначало виждате харизма в този тип. С течение на времето, обаче, оставането завинаги на заден план ще ви притеснява и понякога ще бъде много обидно.

Работохолик

Трудът облагородява човек, това е безспорно. Чудесно е, ако човек се стреми да постигне високи цели, трудейки се. Ако, обаче, собствената му кариера е по-важна от вас и връзката ви, тогава няма да получите много, това касае внимание, грижи и дори пари. Той по-скоро би ги инвестирал в бизнеса си или би похарчил за семинар, отколкото да ви купи нещо друго, като кожено палто, няма да чакате кутия шоколадови бонбони. Работохолиците може да не дойдат на среща, забравете за рождения си ден. Дори да бъде до вас, той ще бъде далеч, някъде в петия етап от нов проект.

Диване специалист

И двамата партньори трябва да работят върху връзката, като полагат еднакви усилия. Отначало ъглите ще бъдат изгладени от любовна еуфория, но след това ще ви омръзне да дърпате количката сами. Той ще бъде потънал във важните си дела на дивана, а вие ще кърпите семейната лодка, ще готвите, ще забивате пирони и ще се възмущавате.

Крие истинските си чувства

Някой говори за любовта си всеки ден, докато други предпочитат изобщо да не говорят за това. Как можеш да изградиш връзка с човек, без да знаеш какво наистина чувства той към теб в дадена ситуация.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама