5 знака, че сексуалният ви живот е в криза


5 знака, че сексуалният ви живот е в криза
Снимка: iStock/Guliver

Разбира се, първият "симптом" на сексуална криза е… липсата на секс. Но в случай, че това не е казусът, а усещате, че активността между завивките не е каквито ви се иска, може би трябва да видите дали не пропускате нещо. Ето няколко знака, че нещо НЕ е наред в сексуалния ви живот:

1. Не можете да достигнете до оргазъм

Партньорът ви не трябва да е единственият човек, който достига до оргазъм, когато правите секс. Ако преди не сте имали подобен проблем, то може би сте твърде стресирани и не можете да освободите съзнанието си. Друг вариант е да имате занижени нива на тестостерон. Ако обаче тази ситуация не е от скоро, то е крайно време да обърнете внимание на тялото си и да разберете какво го прави щастливо.

2. Скучно ви е

Това, че сте с един и същи човек дълго време, не означава, че трябва да имате скучни изпълнения в спалнята. Можете да опитате нови пози, нови локации или да се позабавлявате с няколко играчки. Звучи като нещо дребно, но сексът е толкова първично нещо, че няма нужда да бъде усложняван. Не е нужно да правите нещо скандално, за да съживите сексуалния си живот.

СИЛВЕНА РОУ: ЯЖТЕ ТОВА ЗА НЕВЕРОЯТЕН СЕКС

3. Не говорите за секс

Ако ви е достатъчно удобно да спите с някого, трябва да ви е удобно и да говорите с тях за секс. Ако искате да опитате нещо ново, трябва да им кажете. Ако има нещо, по което не си падате – отново трябва да им кажете. Не е нужно да бъдете груби и да наранявате чувствата им, но все пак бъдете максимално честни.

4. Все по-рядко ви остава време

Всяка връзка е различна. Някои двойки правят секс няколко пъти седмично, други няколко пъти месечно. Няма значение колко често спите заедно, стига да сте щастливи. Въпреки това, вместо да подскачате до заключения, че половинката ви изневерява или губи интерес към вас, помислете дали няма други по-обикновени причини.

ТАЙНАТА МУ СЕКС ФАНТАЗИЯ СПОРЕД ЗОДИЯТА

5. Партньорът ви се е променил

Вашият човек не бива да ви притиска в ситуации, които ви притесняват. Ако всичко е било наред, но изведнъж той е започнал да иска твърде много от вас, манипулирайки ви или пък сравнявайки ви с други жени, може би мястото ви не е там и дори разговор не може да поправи счупеното. Запомнете, че никой не заслужава тялото ви, ако не може да го уважава.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама