5 знака, че той иска само секс от вас


5 знака, че той иска само секс от вас

Когато започваме нова връзка винаги кроим планове и се чудим какво ли е в главата на новата ни половинка. Обмисляме кога да го запознаем с приятелките си, с родителите, кога да отидем на съвместна почивка заедно и т.н. Е, при някои двойки тези неща никога не се случват, защото мъжете търсят само секс. Ето и 7 сигурни знака, които различават тези господа.

1. Пише ви/Звъни ви само късно вечер

„Ловците” по душа често търсят своята „плячка” в малките часове на нощта. Дори да не е толкова късно, самият факт, че той не ви търси преди 8 вечерта говори достатъчно за отношението му към вас.

2. Никога не ви разказва за своето семейство

Със сигурност няколко пъти сте се опитвали да подхващате тази тема. Мъжете, които търсят само секс, пазят ревностно личния си живот и рядко споделят подробности като дали имат брат или сестра, с какво се занимават техните и т.н. Колкото по-малко знаете, толкова по-лесно е да ви държат на разстояние.

3. Не ви води на истински срещи

Бързото пийване на един коктейл не е среща, а проява на стоическо търпение от негово страна. Ако всяка ваша „среща” завърша у тях или у вас, може би е време да се замислите какво бъдеще имате с този човек.

4. Проверява дали не сте си забравили нещо

Червило, сутиен, обица… Винаги е толкова старателен в намирането на личните ви вещи! Повярвайте ни, не го е грижа дали сте си забравили нещо наистина нужно, а просто не иска да оставя следи.

5. Всеки разговор има сексуален подтекст

Дори да се опитвате да кажете нещо съвсем обикновено като „Купих си нови обувки”, вашият човек вижда в това сексуален намек. Всъщност, на него му е наистина трудно да се концентрира върху ежедневните неща, които вие се опитвате да споделите.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама