5 знака, че ви е комфортно във връзката, а няма дълбока любов


5 знака, че ви е комфортно във връзката, а няма дълбока любов
Снимка: iStock

Когато става въпрос за романтична връзка, понякога може да се почувствате сякаш сте на пътешествие с неговите възходи и падения. Докато някои отношения носят усещане за комфорт и стабилност, не всички от тях включват страстна любов. Може да се окажете във връзка, в която се чувствате комфортно, но тази дълбока любов липсва. Ето как да разберете, че е така.

1. И двамата сте на отделни пътувания

Когато сте доволни от една връзка, но не изпитвате дълбоки чувства на любов, вие и вашият партньор може да започнете да се чувствате сякаш се раздалечавате. Всеки от вас има свои собствени цели, мечти и планове, но те не съвпадат с тези на партньора ви. Сякаш вървите един до друг, но не вървите ръка за ръка по една и съща пътека.

Вижте още: Трите най-чести причини за раздяла с партньора

2. Без любопитство към партньора ви

Във връзка, която е удобна, но ѝ липсва любов, нетърпението да научите повече за партньора изчезва. Може да нямате толкова силно желание да откриете повече за него или какво се случва в живота му. Разговорите ви стават предсказуеми и спирате да задавате тези дълбоки, любопитни въпроси, които показват истински интерес към половинката.

3. Липса на качествено време

В една любовна връзка прекарването на качествено време заедно е наистина важно. В удобна връзка може да осъзнаете, че прекарвате време заедно, защото е рутина, а не тъй като имате силно желание да се свържете. Става въпрос повече за обичайните и удобни дейности, като гледане на телевизия или вършене на домакинска работа заедно, вместо за създаване на уникални и значими моменти.

Вижте още: 8 неща за любовта, които трябва да научите възможно най-скоро

4. Копнеж по някой друг

Когато не сте влюбени, може да откриете, че мечтаете да бъдете с някой друг. Има копнеж за различна връзка или усещане, че нещо липсва. Тази емоционална дистанция от партньора ви може да ви накара да мислите какво би било да сте с някой, който наистина кара сърцето ви да прескача.

5. Липса на съвместно планиране на бъдещето

Когато сте влюбени, често си представяте бъдещето си като двойка. В удобна връзка мислите за бъдещето може да липсват или да са неясни. Вие и вашият партньор може да не говорите за дългосрочни планове, като например да живеете заедно, да се ожените или да създадете семейство, което може да означава липса на ангажираност към споделено бъдеще.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама