6 идеи какво да правите на Свети Валентин у дома


6 идеи какво да правите на Свети Валентин у дома
Снимка: iStock/Guliver

Много хора никога не са виждали привлекателността на Свети Валентин като празник. Разбира се, няма нищо лошо в това да има произволен ден през февруари, в който може да ядете много шоколад и да се наслаждавате на галантно внимание от половинката. Още по-хубаво е, че ситуацията с пандемията в световен мащаб отхвърля правенето на големи планове и поставянето на твърде високи цели, просто „защото е Свети Валентин”. Вместо това, тази година ще имате възможност да се насладите на един скромен празник у дома, в който наистина да празнувате любовта, а не да мислите за неоснователно скъпите куверти, луксозните рокли и липсата на часове при фризьора. Ето няколко идеи как да оползотворите деня без напрежение и излишен натиск.

1. Яжте уютна вечеря у дома

Разбира се, първото ни предложение е за вкусна домашна вечеря. Не само е по-евтино, но и по-безопасно. А ако наистина сте в кулинарно настроение, можете де зарадвате половинката с домашни бонбони, приготвени с много любов.

2. Направете романтична кино вечер

Голяма купа пуканки, желирани бонбони и много вино на дивана, докато гледате любимите си филми. Може дори да гледате трилър, за да имате извинение да се гушкате!

3. Разменете си масажи

Вместо да харчите пари в спа център, купете си масажно масло и свещи и си направете масажни сесии един на друг. Честно казано, това е доста по-романтично от всяка спа почивка.

4. Направете си спа вечер

Ако пък масажите не са ви достатъчни, създайте истински релакс във вашия хол или баня. Вашата спа вечер може да включва процедури за лице, релаксираща вана и каквото друго се сетите.

5. Организирайте игрална вечер за двама

Ще се учудите колко могат да бъдат забавни настолните игри – табла, шах, монополи или някой от по-съвременните варианти като „Приятели”, например.

6. Подарете си „любовни купони“

Чудесна идея е да включите 12 талона (по един на месец), за да можете да ги използвате целогодишно. Някои от тях могат да включват – „Осъществяване на сексуална фантазия в рамките на нощ”, „Целувки навсякъде, където пожелаете“, или „Един час чувствен масаж с масла“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама