4 идеи как да зарадвате любимия за 14-и февруари


4 идеи как да зарадвате любимия за 14-и февруари
Снимка: iStock/Guliver

Наближава Св. Валентин и макар че смятаме, че любовта трябва да се показва всеки ден - колкото повече празници, толкова по-хубаво. Да си признаем, жените обичаме да получаваме подаръци и да ни изненадват, но това се отнася и за мъжете. И ако искате да зарадвате половинката си за 14-и февруари, ви предлагаме 4 идеи как да го направите.

Вижте и още много идеи за оригинални и романтични подаръци за Свети Валентин.

1. Вълнуващо приключение за двама

Подарете му доза адреналин! Полет с делтапланер или балон, а защо не и офроуд преход в някоя планинска местност? Хубавите преживявания сплотяват двойката, така че това е идеален подарък за Деня на влюбените.

2. Уикенд изненада за двама

Понякога подаръците са много по-хубави, когато не са опаковани. Резервирайте романтичен хотел, който е далеч от мръсни съдове и стени с тънки стени. Много хотели имат практиката да създават специални предложения за Свети Валентин, включващи шампанско в стаята и празнични менюта в ресторанта на хотела.

3. Кутия с изненади

Мъжете също са романтични, макар че не всички го показват. Затова може да му подарите кутия (най-добре във формата на сърце), пълна с малки изненади. Сложете вътре шоколадови изкушения и любовна картичка с мило посвещение. И за да разгорещите вечерта, секси боксерки, на които пише: "Ти си моята Валентинка", ще му харесат, но още по-очарован ще бъде, ако му подарите подаръка облечени само по бельо.

4. Джаджа

Мъжете обичат техника. Всичко ново ги привлича като магнит. Затова, ако искате да му подарите по-практичен подарък, на който със сигурност ще се радва и използва, заложете на технологична джаджа. Таблетът е идеален вариант, тъй като е практичен (сигурни сме, че ще му го "крадете"). Моделът Lenovo Tab P11 Pro е с клавиатура, писалка и калъф, които улесняват използването му. Създаден от лека алуминиева рамка, той е със съвременен профил и със супер тънка рамка на дисплея, като точните му размери са 5.8 mm x 264.28 mm x 171.4 mm. На 11.5“ OLED екран на Lenovo Tab P11 Pro ярките, реалистични изображения са с още по-високо качество, благодарение на острите контрасти, зашеметяваща яркост и забележителната цветова палитра на Dolby Vision. Създаден за професионален гейминг, Qualcomm Snapdragon 730G мобилната платформа предоставя върхова производителност по време на гейминг, подобрени графики, спиращо дъха видео и безпроблемен мултитаскинг. Задната камера е 13MP с автофокус + 5MP с фиксиран фокус, а предната: 8MP с фиксиран фокус + 8MP с фиксиран фоус . И най-хубавото – може да работи до 15 часа при напълно заредена батерия.

Lenovo Yoga Smart Tab с Google Assistant пък е удобен за употреба, независимо дали лежите, седите, в наведено положение или стоите прави, благодарение на вградения кикстенд. Може да се наслаждавате на ярки и живи изображения от всеки ъгъл с 10,1-инчовия FHD IPS екран, като същевременно намалява вредната синя светлина, която напряга очите. Ще се радвате на вълнуващ звук, който се носи навсякъде около вас, тъй като мощните двойни JBL Hi-Fi говорителя са подсилени с умен усилвател и прецизно оптимизирани от Dolby Atmos. С Ambient режима на Google Assistant таблетът е и интелигентен домашен хъб, който управлявате от екрана и можете да носите със себе си навсякъде. 360-градусовото гласово разпознаване с далечен обхват улавя гласа ви от другия край на стаята, което е голямо предимство, когато правите няколко неща едновременно.

И ако половинката ви има нужда от нов лаптоп, Yoga Slim 7 е перфектен за него. 14-инчовият модел на Lenovo e изработен от първокачествен алуминий и разполага с най-новия Intel от 10-то поколение. Yoga Slim 7 е оптимизиран с технологии за машинно самообучение и осигурява ултрабърза и интуитивна производителност, побрани в един забележително тънък и лек лаптоп. Животът на батерията му е до 14 часа. С опция за 4K дисплей и 3-измерен звук на Dolby Atmos. Разполага с интелигентни функции, спестяващи време за повече забавления. Може да зададете напомняния, да пускате музика, да поръчате пица и други, с помощта на гласовия асистент Alexa.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама