6 начина да разбереш, че излизаш с добър мъж

  • 6 начина да разбереш, че излизаш с добър мъж
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 07.06.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Какви са качествата на добрия мъж? Да подарява цветя без повод, да целува за довиждане или да прави закуска в леглото? Силните връзки се основават на много повече от това да правиш приятни неща за другия. А ако искате стабилна и дълготрайна любов, имате нужда от добър, а не просто внимателен, партньор. 

1. Притежава сила

Не само физическа, разбира се. Но добрият мъж стои здраво зад решенията, които взима и балансира успешно между приоритетите в живота си. Поема отговорност за грешките си и не си "измива ръцете", когато оплеска нещо.

2. Общува директно и честно

Ако мъжът до вас ви уважава, то той ще търси пряка комуникация, ще задава директни въпроси и няма да "шикалкави", когато вие го попитате нещо.

3. Кара ви да се чувствате сигурни

Партньор, който ви третира като равни във връзката, иска да се чувствате сигурни, а не респектирани или подчинени. Добрият мъж ще ви покаже подкрепа и любов в отговор на вашите нужди, а не мрънкане и манипулиране. 

4. Не се държи като "мъжкар"

Много мъже имат нужда да се доказват (особено пред приятелите си) и когато са в дадено обкръжение се правят на "мъжкари", демонстрирайки надмощие и превъзходство над половинката си. За разлика от тях, добрите момчета хич не се и притесняват какво ще кажат околните, стига на вас да ви е комфортно.

5. Не приема домашните задължения за "женска работа"

Дори вие да ги вършите, добрият партньор никога няма да ви третира като домакиня, чиято работа е да готви, пере и чисти. Всъщност, той не би имал нищо против да измие чиниите след вечеря или да пусне пералня - в крайна сметка и двамата сте част от това домакинство.

6. Търси мнението ви

Той не заявява, а пита. Уважавайки мнението ви, добрият мъж би ви попитал дали сте планирали нещо специално за вечерта, или може да се уговори да излезе с приятели. 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 1  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.
  • bish

    bish mn polezno statia muahahahahahahhaahhahaah 11.01.2019