6 неща, които всяка двойка „домошари“ трябва да притежава

  • 6 неща, които всяка двойка „домошари“ трябва да притежава
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 19.02.2020 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

В началото на връзката всичко се случва навън - разходки, вечери, кино… Прекарвате вечерите си, обикаляйки любимите си места. Колкото по-сериозна става връзката ви, с толкова повече свои близки и приятели запознавате половинката си. Така започват груповите излизания, рождени дни и купони. С течение на времето, отношенията се задълбочават и заживявате заедно. Създавате и подреждате своето малко кътче в света, наречено с милото определение „нашия дом“. Внезапно излизанията с приятели, купоните и вечерите в ресторанти започват да ви се струват не толкова вълнуващи. Мисълта за удобния диван, любимия филм и топлата прегръдка на любимия е единственото нещо, за което мечтаете в петък вечер. Ето кои са нещата, които всяка двойка, предпочитаща домашния уют пред партитата в петък вечер, трябва да притежава.

1. Две бутилки хубаво вино

Може да сте си вкъщи, но това не означава, че трябва да се лишите от удоволствието на чаша вино. И понеже сте двама, добре е да имате под ръка две бутилки. Никога не знаете кога „по една чаша“ ще се превърне в нещо повече.

2. Абонамент за любим канал

За да гледате любимите си сериали на воля. Това толкова много ще ви улесни и в същото време ще ви сближи. Няма нищо по-хубаво от това да прекарате вечер с любимия, гледайки готина поредица.

3. Чипс, пуканки и захарни изделия

Ако планът е да прекарате уикенда пред телевизора, определено ще имате нужда от подобни лакомства, за да бъде пълно удоволствието. Разбира се, в случай, че се храните здравословно, заложете на оризов чипс или протеинови хапки.

4. Много възглавници

За да сте сигурни, че ви е напълно удобно следвайте правилото - колкото повече възглавници, толкова по-добре. Ще ви бъде меко и по-приятно.

5. Топло и меко одеяло

За да трансформирате напълно дивана в оазис на удоволствията и да си осигурите топлина, ако ви стане студено.

6. Удобни дрехи

След като превърнахте дивана в най-удобното място на света, време е да се намъкнете в най-удобните си дрехи. Обикновено те са широки, размъкнати, не особено секси, но пък перфектни за мързелив уикенд вкъщи.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.