6 неща, за които всеки мъж съжалява, когато загуби любовта


6 неща, за които всеки мъж съжалява, когато загуби любовта
Снимка: Istock/Guliver

Знаете как е след раздяла – жените се отдават на сълзи и самосъжаление, а мъжете на купон с приятели. Е, не след дълго ролите се разменят и мъжете започват да осъзнават какво всъщност се е случило. Независимо дали раздялата е била за добро или лошо, когато мъжът осъзнае, че една истинска и добра жена си е отишла от живота му завинаги, той най-често съжалява и осъзнава следните неща.

Никой не го обича толкова много

Той разбира, че в живота му няма човек, който да го обича по този начин. Не е сигурно дали и кога ще се появи такава любов изобщо. Вече няма кой да го пита какво иска за вечеря, нито дали му се гледа този филм.

Среща жени със задни мисли

Може би защото не е ходил по срещи от много време, а може би защото точно това заслужава, започва да среща все повече жени, които се интересуват от колата, работата и заплатата му. И в един прекрасен момент разбира каква рядкост е била тази независима и истинска жена, която напусна живота му.

Няма с кого да сподели чувствата си

Разбира се, приятелите му винаги ще са до него. Но с тях не може да сподели чувствата си по начина, по който го е правил с нея. И точно тази носталгия се забива като нож в сърцето.

Не е сам, но се чувства самотен

Всяка жена може да му осигури добра компания за едно питие, но не всяка може да го разбере. И в момента, в който светлините угаснат и шумът "задреме", той остава самотен, а сърцето му недокоснато.

Вижда недостатъците си

Когато човек няма половинка започва да се вглежда все повече в себе си. И в един момент обичаният, прекрасен и боготворен мъж се е превърнал в човек с леко прошарена коса, няколко фини бръчки и спомен за стегнат корем.

Осъзнава, че приятелите му не могат да заместят любовта

Някои мъже вярват, че приятелите са всичко. Съгласни сме, че те са необходимост и благословия едновременно, но никога не могат да заместят любовта на една жена. А съвсем логично, в даден момент тези приятели се обвързват и създават семейства и тогава отново се връщаме на "изходна позиция".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама