6 предимства на свръхчувствителните жени в любовта


6 предимства на свръхчувствителните жени в любовта
Снимка: iStock

Свръхчувствителните партньори могат да бъдат доста трудни за разбиране и общуване. Но има и много положителни страни в това да имате връзка със силно емоционална жена. Ето 6 от тях:

1. Тя е способна на много емоции

Това може да е лошо по време на спорове или когато сте я разстроили по някакъв начин, но от друга страна, тя е способна на много дълбока любов и радост. Вероятно ще бъде много развълнувана и докосната от хубавите неща, които правите, и ще ги помни години напред.

Вижте още: 6 хитри начина, по които всеки може да има късмет в любовта (да, дори вие!)

2. Тя е съпричастна

Понякога половинката ви може да разбира вашите емоции, страхове, надежди и мечти по-добре, отколкото вие самите. Тя винаги ви наблюдава и мисли за вас. Въпреки че понякога това може да ви накара да се почувствате под микроскоп, това също означава, че тя събира много информация за вас и това, от което се нуждаете и искате.

3. Тя подарява хубави подаръци

Тя ви наблюдава толкова много и автоматично събира данни за това какво харесвате и какво не. Обикновено знае как да ви зарадва, защото помни всичко, което коментирате или дори гледате.

4. Тя ще е наистина отдадена на децата ви

В едно може да сте сигурни - свръхчувствителната жена няма да подценява чувствата на вашите деца. Тя ще се старае да ги разбира напълно и да се опитва да бъде до тях, когато имат най-голяма нужда от нея. Макар че понякога може да реагира прекалено емоционално, тя ще знае кое е най-добро за тях.

Вижте още: Ако искате щастлива връзка, трябва да се откажете от тези 8 неща

5. Тя може да бъде страхотна в леглото

Първо трябва да знаете нещо - свръхчувствителните жени отдават повече внимание на сетивата си. Това означава, че може никога да не отключите истинския им сексуален потенциал, ако настоявате светлините да светят, или тя да се разголи, преди да започне любовната игра, или да говорите мръсотии, преди да е възбудена. Но ако се съобразите с нейния сексуален характер, тя е способна да прояви своето еротично въображение и със сигурност ще останете доволни.

6. Тя може да стане много близка със семейството и приятелите ви

Тъй като тя е емпат по природа, нейните приятелства и връзки с другите са дълбоки и значими. Ако харесва вашето семейство и приятели, тя ще се сближи много с тях и ще бъде тази, която протяга ръка, която купува подаръци и т.н.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама