6 сигурни знака, че ТОЙ се чувства несигурен


6 сигурни знака, че ТОЙ се чувства несигурен
Снимка: iStock/Guliver

Твърде много внимание не винаги е на добре. Той ви отваря вратата, подарява ви рози, прави ви кафе всяка сутрин и като цяло се държи с вас като с принцеса, а вие се чувствате на седмото небе. Чудите се с какво сте заслужили този истински принц на бял кон, особено ако преди това се е наложило да целунете няколко жаби. Мислите си, че сигурно това е ТОЙ, но с времето сладката му романтичност се превръща в мания. Ето кои са сигурните знаци, че човекът до вас е адски несигурен, независимо как изглежда отстрани.

1. Няма приятели и хобита

Той никога не споменава интересни случки с приятели и сякаш не излиза с никого освен с вас. Извън работа, той няма интереси или хобита - не ходи на фитнес, не се интересува от никакви спортове, не посещава курсове и т.н. Когато той не е с вас, си стои вкъщи, мислейки за вас. 

2. Мисли, че все още имате чувства към бившия си

Той е убеден, че не сте превъзмогнали бившия си, дори ако сте разведени или разделени от години и единствените чувства, които имате към него, са разочарование, съжаление и отвращение. Несигурността му е толкова поразителна, че не вижда причина заради която бихте могли да го обичате, така че единственото "логично" заключение е, че все още сте влюбени в бившия си.

3. Казва "Обичам те" на втора среща

Никога не е добре да избързаш с афиширането на чувствата си. Дори част от теб да се чувства поласкана, здравият разум крещи "Той ме обича? Чакай, какво?" Отнема време да опознаете някого достатъчно, за да го заобичате, и ако вашият нов приятел ви каже, че ви обича толкова рано, определено трябва да чуете звън на предупредителни камбани.

любов

4. Той ви казва, че сте всичко за него

Вие сте неговият свят, центърът на вселената му, причината за живота му. Отначало може да изглежда романтично да ви цени толкова високо, но когато тези думи се окажат буквални, това е прекалено голям натиск.

5. Той се нуждае от постоянно доказване

Често ви задава въпроси като "Обичаш ли ме?" или пък си проси комплименти, на които не вярва. Всеки обича да чува, че е обичан, красив, талантлив и желан, но неговите нужди надхвърлят тези на останалите. Той обикновено страда от ниско самочувствие, което е движещата сила на странното му поведение.

6. Той ревнува от вашите приятели

Той ревнува от времето, което прекарвате с приятелите си. Той не обича да се срещате с колеги след работа за питие, не харесва и да пазарувате с приятелки. В тези случаи често ти пише или звъни, за да те провери. Чувството за притежание е враг на всяка пълноценна връзка, в която има истинска любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама