6 знака, че партньорът ви е верен и искрен с вас


6 знака, че партньорът ви е верен и искрен с вас
Снимка: iStock/Guliver

Ако сте в сериозна връзка, най-вероятно вече сте си доказали един на друг, че се уважавате и обичате. Но, за съжаление, малко хора могат да забележат знаците. Когато сте с някой, който ви е наистина лоялен, той ще ви накара да се почувствате в безопасност и да оцените нещата, за които другите никога няма да помислят. Важно е да разчитате на човека, когото обичате, и ако не можете да го направите, няма смисъл да сте заедно...

Ето някои знаци, които показват, че партньорът ви дава всичко от себе си, за да сте щастливи, че ви е верен и не ви лъже:

Партньорът ви е щедър и се грижи за вас

Вие и партньорът ви се грижите един за друг. Той не е стиснат, когато става въпрос да ви даде това, от което се нуждаете. Независимо дали става въпрос да ви заведе на любимия ви ресторант, или да ви даде внимание и подкрепа. Ако не е нужно предварително да казвате на половинката си какво искате или имате нужда, това значи, че той ви познава много добре и държи на вас.

Партньорът ви винаги изпълнява обещанията си

Ако половинката ви каже нещо, ще го направи. Не е нужно да го молите да спази думата си, защото той не дава празни обещания.

5 ПРИЗНАКА НА ЗДРАВОСЛОВНАТА ВРЪЗКА

Партньорът ви винаги е честен

Когато той е честен с вас за всичко, не трябва да се съмнявате в лоялността му. Можете да си имате доверие, а това е едно от най-важните неща във връзката.

Партньорът ви не крие нищо от вас

Ако половинката ви крие от вас елементарни неща, това е червен флаг за него. Ами ако прикрива по-сериозни неща? Когато спре да прекарва време с вас, възниква въпросът с кого е тогава. Когато партньорът ви е близо до вас и винаги е готов да говори, знаете, че всяко безпокойство е неоправдано.

Партньорът ви не мисли за минали любовни отношения

Никога не е приятно, когато разберем, че мъжът ни е обсебен или прекалено заинтересован от бившите си. Не искате да сте с някой, който не може да се пусне от миналото, нали? Но ако половинката ви гледа смело напред, има сходни на вашите цели и често говори за общото ви бъдеще, то значи, че много ви обича и ви е верен.

Партньорът уважава вас и вашите ценности

Човекът, с когото се срещнете, трябва да уважава вас и вашите ценности. Ако прекарвате време с хора, които не го правят, подгответе се за сериозно разочарование.

Когато партньорът ви прави нещата, изброени по-горе, той със сигурност държи на вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама