7 женски навика, които мъжете намират за изключително досадни


7 женски навика, които мъжете намират за изключително досадни
Снимка: iStock

Всички жени са различни, но определено има неща, по които си приличат. Долните 7  навика определено не се нравят на мъжете и със сигурност ще направите лошо впечатление, ако са присъщи за вас.

1. "Добре съм!"

Повечето жени имат този навик да казват "Добре съм", дори когато са далеч от това. Една жена казва това, когато е разстроена от нещо и чувства, че нейният мъж трябва да знае за какво става въпрос, особено ако той е този, който я е ядосал.

Но работата е там, че човек не знае. Мозъкът му работи по различен начин. Ако е направил нещо, което да ви разстрои, трябва да му кажете направо. Изричайки: "Добре съм!" няма да реши нищо и би подразнило всеки мъж.

2. Сравнявате го с бившия си

Много жени правят това. Но това е разговор, който трябва да водите само със себе си или с най-добрата си приятелка.

Няма мъж на този свят, който да се радва да чуе за бивш на жена, за която се грижи, камо ли да бъде сравняван с него. Избягвайте да правите това. Оставете бившия си в миналото, защото там му е мястото, особено когато сте в нова връзка.

Вижте още: Защо мъжете, които искате, НЕ ви желаят

3. Подозрителен ум

Има жени, които са ревниви по природа. Те не харесват никакво женско присъствие в близост до мъжа, с когото се срещат и това е просто ирационално.

Той може да има приятелки, които са били там много преди да влезе във връзка, или някоя колежка, с която е приятел, и в това няма по-дълбок смисъл. Ако мъжът не е направил нищо, което да ви накара да поставите под съмнение лоялността му, той ще бъде разстроен от това, че всяко негово движение е поставено под въпрос. Да не говорим, че голямата ревност от която и да е страна ще задуши една връзка наистина скоро.

4. Непоследователност

Когато една жена каже, че е добре мъжът да прави нещо и след известно време му се ядоса, че прави същото, следващия път това ще го подлуди. Мъжете не разбира тези внезапни промени. Те обичат да опростяват нещата.

Ако сте казали нещо или сте взели някакво решение в определен момент, мъжът очаква да се придържате към него. Ако сменяте мнението си толкова често, колкото сменяте чорапите си, това само ще им действа по нервите.

5. Търсене на твърде много внимание

Естествено е да искате внимание от мъж, но някои жени желаят твърде много. Тя очаква половинката ѝ да посвети цялото си време на нея. Иска да изпраща съобщения 24/7, очаква да го вижда всеки ден и той да няма живот освен нея. И това е най-бързият начин да загубите някого. Жена, която се държи така, се възприема като досадна.

Вижте още: 6 знака, че сте във връзка с ненадежден човек

6. Негодувате колко време прекарва с приятелите си

Мъжките връзки са много здрави. Мъжете ценят своите приятелства и винаги ги поставят като приоритет, но това е нещо, което не трябва да оказва влияние върху връзката.

Ако той отделя достатъчно време зас вас, няма причина да му се сърдите, че прекарва толкова време с приятелите си. Той само ще се развълнува и вероятно ще ви попита защо не се виждате с приятелите си.

7. Опитвате се да го промените

На първо място, никой не трябва да променя никого, докато е във връзка. Всички имаме своите съвършенства и недостатъци. Няма човешко същество на тази планета, което да реагира добре на отношението към него като към нещо, което се нуждае от ремоделиране.

Жена, която се опитва да промени мъжа, за да отговаря на нейните нужди, няма да стигне далеч във връзка с него. Ако и двамата не могат да се приемат такива, каквито са, те не трябва да имат връзка дори от самото начало.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама