7 неща, които да не правиш по време на орална любов


7 неща, които да не правиш по време на орална любов
Снимка: pixabay.com

Жените и мъжете имат различни представи за оралния секс. Те рядко се припокриват и от там идват доста недоизказани желания или проблеми, които и двамата премълчават. Това са 7 неща, които жените не бива да правят, докато мъжът действа там долу...

1. Не се преструвай

Не се преструвай, че си получила оргазъм. Той ще ти повярва и не това е целта. Ако не се справя добре, трябва да знае какво да направи, че наистина да те накара да свършиш. Тази игра винаги води до по-малко удоволствие и голяма заблуда.

2. Не си помагай с пръсти

Мъжете приемат това като знак, че не се справят добре и се засягат. Когато той ти прави орална любов, остави ръцете настрани.

3. Не натискай главата му надолу

Остави той да усети интензивността, да води и да решава как да се случват  нещата така, че да те изненада с уменията и усета си. Когато ти му показваш какво да прави, не очаквай да прояви креативност след това.

4. Не казвай "Остави, сама ще свърша"

Дори да не стигнеш до оргазъм, покажи му, че оралният секс ти е харесал и предложи да продължите в поза, в която ще можеш сама да стимулираш клитора си. Така няма да го обидиш, а и ще правите страхотен секс с още по-страхотен финал.

5. Не се дърпай

Остави го да те поглези, не се притеснявай и не се противопоставяй на неговите желания да те накара да се чувстваш страхотно. Няма от какво да се притесняваш, ако вярваш на човека до себе си.

6. Не задавай темпо

Не задавай темпо с тялото си. Просто легни, отпусни се и го остави да свърши цялата работа. Защото оралният секс е точно това - да оставиш другия да те поглези и да не контролираш нещата.

7. Не тичай в банята

Не и веднага, след като сте свършили. Останете заедно и се насладете на чувството, което всеки има след добър и страстен секс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама