7 неща, които един мъж никога не бива да прави за една ЖЕНА


7 неща, които един мъж никога не бива да прави за една ЖЕНА
Снимка: iStock/Guliver

Много мъже не знаят къде бъркат, когато искат да спечелят сърцето на една жена. А грешките са много. Това са 7 неща, които един мъж на място никога не бива да прави за жена.

1. Винаги да прощава
Настроения, колебания и всички емоционални състояния на жената. Защото, ако един мъж толерира всичко това, жената до него ще свикне, че тези състояния са нормални. Всъщност - не са. Мъжът има нужда от стабилност.

2. Да покрива всички разходи
Мъжът не бива да е човекът, който поема абсолютно всички разходи. Това не говори за любовна връзка, а бизнес сделка с привкус на любов. Жените понякога също трябва да покриват поне своята част от разходите.

3. Да подарява прекалено скъпи подаръци
Когато жената свикне на скъпите подаръци още в началото на една връзка, всичко след тях им се струва недостатъчно като внимание и жест. Научете жената до вас да цени малките ви жестове.

4. Да забравя за приятелите си
Жените, които държат мъжете си на каишка, са жени, които имат грешно мислене. Не можеш да прекарваш цялото време на света с тях. Всеки мъж има нужда от своето време за приятелите си.

5. Винаги да се обажда пръв
... и да кани на среща. Жените също трябва да поемат инициативата, за да може мъжът ясно да разбере имат ли и те истински интерес.

6. Да променя себе си
Стилът на обличане, прическата, навиците си. Ако една жена иска твърде много промени от един мъж, то най-вероятно тя не изпитва любов към него.

7. Да сменя професията и целите си
Идеята е същата като с промяната на стила. Всеки гони своите си цели и ако жената до мъжа не разбира мечтите му, значи няма място до него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама