7 скучни битовизма, които доказват, че любовта ви е истинска

  • 7 скучни битовизма, които доказват, че любовта ви е истинска
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 13.02.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Колкото бурна да е една връзка, с времето настъпва момент, когато емоциите се успокояват и страстта отстъпва място на уюта. Не си мислете, че тръпката между вас е изчезнала, тя просто е преминала на по-горно ниво. Ето и кои са сигурните знаци за това.

1. Давате си съвети за работа

Нормално е всеки един от вас да се интересува от кариерното развитие на партньора си. Преглеждате заедно важните мейли, които трябва да се изпратят, коментирате отношенията с колегите, помагате си с писането на автобиография и т.н. Това не означава, че няма за какво друго да си говорите.

2. Избирате мебели и чаршафи

Планирате уикенд, в който да обикаляте мебелни магазини, за да си изберете масичка за кафе и комплект чаршафи. И най-хубавото е, че се вълнувате като малко дете!

3. Не гледате любимия сериал без "другарчето"

И дума не може да става някой от двамата да гледа новия епизод сам. Все пак, това е "вашият" сериал.

4. Спорите какво да вечеряте

Дали да си направите паста, или да поръчате китайско? Това, че на пръв поглед толкова елементарен спор може да ви изкара от равновесие, изобщо не означава, че вече не се обичате.

5. Заспивате на дивана

Има вечери, в които ви мързи да мислите за секс, какво остава да го практикувате. А е толкова топло и уютно на дивана под одеалото…

6. Понякога пишкате на отворена врата

Е, това се случва на двойките, които живеят заедно от поне няколко години, но пак е сигурен знак за доверието и комфорта във връзката. Същото важи и за пръцкането.

7. Разпечатвате снимки и ги слагате в рамки

Можете да прекарате цяла неделя, разглеждайки общи снимки и припомняйки си историите около тях. После избирате няколко любими и ги разпечатвате, за да ги поставите на видно място.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.